На македонския ГКПП Деве баир отказват за получат обещания на

...
На македонския ГКПП Деве баир отказват за получат обещания на
Коментари Харесай

РСМ отказват да получат обещания от министър Демерджиев агрегат за ГКПП „Деве баир“

На македонския Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве хълм отхвърлят за получат обещания на 4 февруари от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев елемент, който трябваше да бъде доставен при започване на тази седмица, още в понеделник, разясниха за БНР чиновници на българския Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ", представени от БГНЕС.

На македонския пункт, където постоянно стопира токът, както беше на 4 февруари, когато нямаше ток 4 часа и стотици българи не съумяха да стигнат до Скопие за поклонението пред гроба на Гоце Делчев, ремонтирали и пускат собствен остарял елемент.

Вътрешният министър Иван Демерджиев даде обещание елемент да бъде доставен от Министерство на вътрешните работи за три македонски пункта на границата, с цел да не се основават проблеми в работата на екипите и да стопира придвижването за часове. Но това и до момента не е станало. А на македонския Граничен контролно-пропусквателен пункт " Деве хълм ", където имаше прекъсване на тока съвсем всеки ден тази седмица, ремонтирали и пуснали остарял елемент, описаха чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево "

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР