На летищен комплекс Долна Митрополия, Плевен завърши 4-ия кръг от

...
На летищен комплекс Долна Митрополия, Плевен завърши 4-ия кръг от
Коментари Харесай

Чой с нова категорична победа в Долна Митрополия

На летищен комплекс Долна Митрополия, Плевен приключи 4-ия кръг от Републиканския шампионат по мотоциклетизъм. В най-очаквания старт от публиката - клас SuperBike1000 Мартин Чой (ЕКО БМВ Моторад МС77 Рейсинг тим) още веднъж записа безапелационна победа в 12-те обиколки.

Така, след първите четири надпревари от сезона Чой има цялостен актив от 100 точки и е водач във краткотрайното класиране в SBK. Втори на 4.5 секунди приключи Иван Грозев (БМВ), а трети на подиума се качи Милен Георгиев (Ямаха). Още в първия завой Чой пое водачеството на колоната и затвори обиколката с време 1:30.3 мин, единствено на 1 десета от върха, който сложи на пистата във 2-ия кръг.

В идващите четири пробягвания Мартин Чой спираше хронометрите под 1:31.0 мин и караше устойчиво и тактически вярно до самия край.

"Перфектен уикенд за мен и тима ми в Плевен. Постигнахме две победи и изпълнихме крайната си цел за спечелването на надпреварите. Сега потеглям към София, тъй като довечера отпътувам за Франция и на следващия ден би трябвало да съм на Льо Ман. Чуствам се чудесно, доста съм стимулиран да създадем положителни резултати на именитата писта ", сподели Мартин Чой незабавно след награждаването в Плевен.

По-рано денем Чой отдели над един час за фотоси, подписи и дарове за своите почитатели, като над 100 индивида имаха щастието да посетят шатрата на ЕКО и да си тръгнат с прелестен спомен от срещата с най-хубавия ни пистов играч.

В идващите дни феновете на мотоциклетизма и Мартин Чой ще научават екслузивни вести непосредствено от Льо Ман, преди неповторимото 24-и часово съревнование от Световния шампионат по ендуранс, което ще бъде на 12/13 юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР