На Land Rover не му остана време да публикува официалните тизъри

...
На Land Rover не му остана време да публикува
официалните тизъри
Коментари Харесай

Това е новият Range Rover 2022

На Land Rover не му остана време да публикува официалните тизъри на новия Range Rover 2022, тъй като в мрежата изтекоха поредност от шпионски фрагменти, които напълно разсекретиха новостта и дизайнът на луксозния нов британски SUV към този момент не е тайна.

Както се очакваше, флагманът на марката остана различим, като запази характерните си пропорции и жанр на изпълнение. Петото потомство се различава от предшественика си в по-гладката повърхнина на купето с минимални щамповки, модернизирана радиаторна решетка с друга графика и актуализирана оптика. Предната ризница има интегриран правоъгълен въздухозаборник с по-чист дизайн.

Range Rover 2022 също получи нови декоративни "хриле " на предните порти и две антени вид перка на акула на покрива. На кърмата са се появили тънки вертикални блоксветлини, свързани с хоризонтална напречна линия. Има задоволително промени и в купето. Оборудването му включва нов волан с четири спици и мултимедийна система Pivo Pro с по-голям екран. Селекторната шайба е сменена от малък селектор на предавките.

Известно е, че новото потомство на луксозния SUV се базира на платформата MLA Flex. Новият Range Rover 2022 ще излезе на пазара в няколко версии с бензинови и дизелови двигатели, както и с хибридно електрическо задвижване. По-късно се очаква напълно изцяло електрически вариант. Дебютът на модела е плануван за 26 ноември. Събитието ще се проведе онлайн, а Range Rover 2022 ще стигне при дилърите на марката през идната пролет.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР