"На лъжата краката са къси, господа журналисти!" - това каза

...
"На лъжата краката са къси, господа журналисти!" - това каза
Коментари Харесай

Перата дели килия с ромите-биячи от Асеновград



"На лъжата краката са къси, господа публицисти! " - това сподели Петър Низамов-Перата на влизане на влизане в съда през днешния ден.

Окръжният съд в Пловдив преглежда жалбата му, след ареста му по време на митингите в Асеновград. Ироничното в тази ситуация е, че Низамов в този момент дели килията дружно с ромите-биячи против които протестираше. Той бе арестуван след нахлуване на ефирен оператор.

В поддръжка на Низамов пред съда се събраха негови близки. Перата е упрекнат в безчинство и причиняване на лека телесна щета.

Заседанието през днешния ден стартира с чуване на очевидци, измежду които е и сестрата на обвинения. Заради интимни секрети, свързани с неговия персонален и здравословен живот, магистратите засекретиха делото и се наложи публицистите да изоставен залата.

Перата има няколко регистрации в полицията за престъпни прояви. Мерките си за неотклонение апелират и двамата роми, арестувани след спора в Асеновград.

Съдиите трябваше да се произнесат дали младият мъж ще остане в ареста. В момента той е с наложена мярка „ задържане под стража”.

Видео: TrafficNews
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР