На корицата на британското и американското издание на списание Воуг

...
На корицата на британското и американското издание на списание Воуг
Коментари Харесай

SEX от нафталина! Воуг събра за корица дърти супермодели

На корицата на английското и американското издание на списание " Воуг " за септември ще се появят секси бабките Синди Крофърд, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън в повтаряне на кадър от януари 1990 година,. Сред тях липсва единствено Татяна Патиц, която умря по-рано тази година след битка с рак на гърдата.

Идеята да бъде повторена по актуален метод фото сесията от преди съвсем 34 години е на Едуард Енихил, основен редактор на английския " Воуг " и спряган за правоприемник на Анна Уинтур, основен редактор на американското издание и най-високопоставеният началник на наличието на издателството. 



Оригиналът

Петте девойки от корицата от януари 1990 година станаха същинска легенда, когато се появиха в клипа към " Фрийдъм " `90 - шлагер на Джордж Майкъл, провокирал преди време сензация и с това, че толкоз прочут реализатор въобще не се появява във видеото си. Мълвата е, че Майкъл ги избрал точно тъй като ги видял на корицата на " Воуг ".

Това се счита и за началото на епохата на супермоделите в модата, акцентира го през днешния ден и Енихил. Специалистите слагат в тази група на девойки, прочули се надалеч отвън стилните среди, още Хелена Кристенсен и Клаудия Шифер. През 90-те години Еванджелиста сподели, че искащите да работят с тях били толкоз доста, че " не ставаме от леглото за по-малко от 10 хи. $ дневно ".

Същите дами през днешния ден

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР