На конференцията, която приключва днес в Лугано, посветена на възстановяването

...
На конференцията, която приключва днес в Лугано, посветена на възстановяването
Коментари Харесай

Седем принципа за възстановяването на Украйна - срещу 720 млрд. евро

На конференцията, която завършва през днешния ден в Лугано, отдадена на възобновяване на Украйна след войната участниците се договориха за седем съществени правилото.

В заключителната декларация на участниците от близо 40 страни бе подписан ангажимент за продължение на демократичния развой в Украйна, в който присъединяване би трябвало да взима цялото общество. Цел в икономическото възобновяване е реализиране на зелена стопанска система без излъчвания от СО2, както и дигитализиране на администрацията.

„ Възстановяването на страната би трябвало да става транспарантно и без корупция. Правосъдието в Украйна би трябвало да бъде изграждано и укрепвано “, се споделя в документа.

Украинското държавно управление показа за първи път повсеместен проект за възобновяване на страната си, а президентът Зеленски настоя да не се чака краят на войната, а да се стартира неотложно с някои от незабавните планове като обезпечаването на задоволително сила за зимата, да вземем за пример.

Също по този начин би трябвало незабавно да се построят отначало десетки хиляди домове, разрушени от съветските удари. Според първични преценки за това са нужни към 720 милиарда евро.

В същото време ракетните офанзиви в цялата страна не престават. Тази нощ имаше въздушна паника в съвсем цяла Украйна. Страната бе обстрелвана от региона Суви. Десетки са били ранени при тези набези.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР