На какво основание от правилата, предложени от вас, в качеството

...
На какво основание от правилата, предложени от вас, в качеството
Коментари Харесай

Скандал на комисията по ревизия: Мая Манолова и ГЕРБ в сблъсък заради Булгартрансгаз

" На какво съображение от разпоредбите, препоръчани от вас, в качеството си на ръководител ли нахлухте в държавно дружество? Такова решение ние не бяхме взели на съвещанието на първата комисия.
Видяхме ви в обществените мрежи в 16 часа в петък с обособени членове на комисията, само че не бяхме известени както е по разпоредбите документално и един ден авансово, на какво правно съображение бяхте там - в качеството си на ръководител или на депутат? ".
 Манолова няма да подава оставка от комисията по проверката Манолова няма да подава оставка от комисията по проверката
Мая Манолова няма желание да подава оставка от парламентарната комисия по проверка, тъй като не смята че " Бойко-разбойко ", както се изра...
Този въпрос насочи
" Освен писмо, което е пуснато на уеб страницата на секретарката, за което стана дума в петък по време на срещата ни с изпълнителния шеф и министъра на енергетиката, бяхме уверени, че такава информация ще бъде изпратена в съответно писмо.
В петък изпълнителният шеф се беше свързал със секретариата на комисията, по негово изказване, е ставало дума за сред 150 и 300 000 страници. Той е изискал среща, кореспонденцията ни минаваше през секретариата. Помолих да се посочи час на срещата, която той изиска. В диалога участваха и сътрудници от комисията.
Ние имахме покана за среща от изпълнителния шеф, с цел да уточним метода, по който ще ни бъде предоставена информацият а. Обадих се на сътрудника Божанков. По един представител от група, сформирахме се, диалозите с господин Цонев и с госпожа Каназирева ги организирах в наличието на двама сътрудници.
Г-н Цонев сподели, че има задължения. Номерът, с който разполагахме на господин Манев, не успяхме да се свържем. Чухме с госпожа Каназирева, уведомих я за срещата, ето, сътрудниците са тук, вие обяснихте, че пътувате за Пловдив и ми казахте, че телефонът на господин Манев и изключен. За всички неуредени обстановки работят нормите на Конституцията и правилника на Народното събрание. Тази комисия е определена с решени, изясни Манолова.
 Комисията по проверката на ръководството стартира работа, Манолова даде обещание да няма реплика на активност Комисията по проверката на ръководството стартира работа, Манолова даде обещание да няма реплика на активност
Комисията за проверка на ръководството стартира работа. Тя ще открива има ли злоупотреби и нарушавания при изразходването на средствата о...
Депутатът Маноил Манов от ГЕРБ обаче й опонира, че такова писмо към този момент е изпратено с днешна дата 27 април . " Такова писмо е пристигнало и ние не сме осведомени като комисия ", закова я Манев. Тоя съобщи, че тя най-вероятно го укрива преднамерено. Манолова пък изиска инспекция на изказванието му.
" Категорично вие злоупотребихте с поста си! Единственото ни гледище беше всичко да се случва обективно и по признатите и препоръчани от вас правила. Ясно е, че в петък този целият цирк беше избирателен и никакви оправдания не могат да оправдаят това, което се случи и неналичието ни на тази среща., атакува я Дани Каназирева.
Съпартиецът на Манолова Драгомир Ушанков съобщи, че всеки депутат има правото да влиза в държавни институции.
" Много сте се разгорещила, г-жо Манолова и това попречва работата на комисията. Вие започнахте да обсъждате работата на сдружението без да сте поканила човек тук, който да отговори на внушенията ви. Превръщаме с в летящ цирк. Каква информация добихте, с цел да я докладвате пред нас? Какъв е резултатът от нашата инспекция? Тази среща техническа ли беше или е била форма на инспекция?
Ако сте били на инспекция мен никой не ме е уведомил, аз съм член. Не може да решавате пътьом механически въпрос едно изнесено съвещание на полукомисия. Аз не получих никаква информация, проверете ми телефона и мейла. Ако това, което се случи в петък, е предписание на тази комисия, давайте да вървим и да вършим тези циркове, да се пускаме във Facebook.
 Манолова: Булгартрансгаз да даде документите за инспекция на Турски поток (ВИДЕО) Манолова: Булгартрансгаз да даде документите за инспекция на Турски поток (ВИДЕО)
Председателят на парламентарната анкетна комисия по проверка на предходното ръководство Мая Манолова и още четирима от членовете на комиси...
Няма тирания на Народното събрание, на изпълнителната власт и на правосъдната власт, объркали сте се нещо. Това се случва с процедури, не с позвънявания по телефона и някакви импровизации. Половин час се занимаваме с една изява на творчество, вместо да се занимаваме всъщност.
Тук не сме арбитражен съд, по каналния ред поканете хората и те да дават отговор на нашите въпроси. Всичко друго е уронване престижа на Народното събрание. На всичко от горната страна сте си задали и въпроса необразовано, а не в този момент да се чудите къде да съхранявате 800 000 страници. Резултатът от тази комисия ще бъде нулев, ние ще преседим тук, с цел да се любуваме на вашия гений ", обърна се към Манолова Тома Биков от ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР