На какви ли не неща се нагледаха софиянци в последния

...
На какви ли не неща се нагледаха софиянци в последния
Коментари Харесай

Скандално секси СНИМКА 18+ от Орлов мост взриви мрежата

На какви ли не неща се нагледаха софиянци в последния месец поради блокадите, парализирали София. Протестиращи от разнообразни групи взеха решение, че основните места в центъра на столицата – триъгълника на властта, кръстовището пред Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ и Орлов мост, са идеалното място да обтегнат палатки и шатри и да се препичат под летните лъчи.

В последните седмици от ден на ден хора виждат по какъв начин редиците на стачкуващите съществено оредяват. В палатковите им лагери денем има по1-2, които ги „ пазят “.

Днес фотографът и продуцент Виктор Димчев, който през цялото време на митингите пресмята по какъв брой тъкмо хора има на тях, показа ефектен кадър от барикадата на Орлов мост.

Снимката е направена измежду бях ден, а от нея се вижда по какъв начин на празното централно софийско кръстовище измежду бял ден напълно гола кокона театралничи. Само по червен чорапогащник, който стига до дупето й, тя е обърнала тил на обектива, само че все пак се вижда, че е дибидюс гола.

„ Не мога да определям това дали е
- компромат
- бонус
- концепция
- опит за рестарт
- вик за оставка
- фотошоп
- демократично
- православно “, написа Димчев в персоналния си фейсбук профил.



Кой е създател на фотографията, както и коя е русокосата жена, решила да се разчекне гола измежду бял ден в центъра на София, не излиза наяве. Дали фотографията е същинска или фотошоп също не се схваща.

Под статуса на Димчев обаче заваляха куп мнения за голата кокона. Повечето се майтапиха, че протестиращите единствено по този начин ще могат да съберат хора за демонстрациите си, а мнозина споделяха, че поради такива гледки към този момент ще вървят на митингите.

На БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР