На извънредно заседание правителство реши да засили социалните ограничения, които

...
На извънредно заседание правителство реши да засили социалните ограничения, които
Коментари Харесай

В Чехия вече може да се пътува само по работа

На изключително съвещание държавно управление реши да ускори обществените ограничавания , които са в действие в републиката заради ковид. Това заяви пред кореспонденти довечера вицепремиерът и министър на вътрешните работи Ян Хамачек, написа БГНЕС. " Ние сме длъжни да реагираме на епидемиологичната обстановка, която се утежни през последните дни ”, сподели той. „ Разпространението на " английския вид ” на ковид не ни разрешава да подценяваме обстановката. Най-доброто нещо, което хората от страната могат да създадат в този момент, е да останат вкъщи и да лимитират обществените контакти ".
В подтекста на влошаващата се епидемиологична обстановка държавното управление разпореди на хотелите и къщите за посетители да настаняват единствено тези жители, които са в командировки и могат да дават на администрацията удостоверения , заверени от техните началници или други виновни лица за нуждата от формалното им пътешестване. Тези документи подлежат на дълготрайно предпазване и могат да бъдат поискани при инспекция от управляващите. " Ако Вие, жителите на Чешката република, желаете да отидете някъде за отмора, тогава ние държавното управление позволяваме пътувания до вашите вили. В същото време е належащо единствено членове на едно и също семейство, които живеят дружно да почиват там. Контактите с други жители би трябвало да бъдат лимитирани до нужния най-малко. Трябва да помислите доста деликатно, преди да предприемете пътувания, даже и при на близки родственици, живеещи настрана. Трябва да носите респиратори, а не елементарни медицински маски ", сподели Гамачек.
 Заведения в Чехия отвориха макар възбраните Заведения в Чехия отвориха макар възбраните
Собствениците на десетки заведения за хранене и кафенета в Чехия са възобновили работата на своите заведения, макар строгата възбрана на властит...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР