На извънредно заседание на Столичния общински съвет днес се очаква

...
На извънредно заседание на Столичния общински съвет днес се очаква
Коментари Харесай

Нов кмет на мястото на отстранен титуляр от ДБ

На изключително съвещание на Столичния общински съвет през днешния ден се чака да бъде определен кмет на регион „ Красно село “.

Съдът приключи предварително мандата на Росина Станиславова от Демократична България поради спор на ползи с поръчка за щерка й. На предходната сесия на софийския парламент изборът на кмет бе несполучлив.

От Българска социалистическа партия и Демократична България излъчиха свои претенденти, само че защото са общински съветници, те не могат да поемат поста по закон. Трябва постът да бъде стихотворец от заместител кметовете, които да довършат мандата, акцентира ръководителят Георги Георгиев.

Групата на ГЕРБ, 27 души, до един ще гласоподава за предложение на „ Демократична България “. Те са хората, които са застанали пред 100 000 жители на регион „ Красно село “, и са подсигурили, че Росина Станиславова ще бъде добър кмет. Законът споделя, че ние би трябвало да изберем всред заместник-кметовете. Колегите знаят това и както от „ Демократична България “, по този начин и от Българска социалистическа партия предложиха сътрудници, които са общински съветници, т.е. направиха незаконосъобразни оферти. Те няма по какъв начин да бъдат подкрепени. Безобразие е 100 000 души да останат без областен кмет, разяснява Георгиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР