На извънредно заседание на Народното събрание от 9:00 часа депутатите

...
На извънредно заседание на Народното събрание от 9:00 часа депутатите
Коментари Харесай

Дебати в НС по вота на недоверие срещу кабинета "Денков"

На изключително съвещание на Народното събрание от 9:00 часа депутатите ще разискват импортирания избор на съмнение към държавното управление на Николай Денков за бранш " Енергетика ". 24 часа след края на дебатите ще се организира гласуването.
 
Искането е на " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН ". Последният избор на съмнение смъкна кабинета " Петков ", откакто Има Такъв Народ напусна тогава ръководещата коалиция.
 
От 11 часа в Народно събрание ще се организира председателски съвет. Темата на съвещанието е националната сигурност в подтекста на войната против Израел и войната в Украйна.
 
В съвещанието ще вземат участие ръководителят на Народно събрание Росен Желязков и ръководителите на парламентарните групи.
 
Поканени са също министър председателят Николай Денков, вицепремиерът Мария Габриел, министрите на защитата и на вътрешните работи Тодор Тагарев и Калин Стоянов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и ръководителите на службите за сигурност.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР