Украйна успешно предотвратява Русия да установи контрол над въздушното ѝ

...
Украйна успешно предотвратява Русия да установи контрол над въздушното ѝ
Коментари Харесай

Лондон: Русия вече не може да нанася удари с дронове дълбоко в Украйна

Украйна сполучливо предотвратява Русия да откри надзор над въздушното ѝ пространство и Москва е лимитирана в способността си да употребява забележителната си мощ от бързи реактивни самолети и бомбардировачи. Това се показва в най-новия разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че с цел да преодолее този минус, Русия е станала мощно подвластна от ползотворната приложимост на относително евтини дронове. Те са били употребявани за угнетяване на украинската противовъздушна защита и за офанзиви както на военни, по този начин и на цивилни цели отвън обсега на нейната артилерия.

На 21 юни украинският флот и службата за сигурност на Украйна оповестиха, че са блъснали 726-и образователен на летище Ейск в Русия. Тази база е една от най-малко петте, от които Русия прави своите офанзиви против Украйна. Съобщава се, че при удара са били унищожени 120 безпилотни летателни апарата от разнообразни видове и са били ранени деветима чиновници.
 Украински безпилотни самолети евентуално са атакували летището в Ейск
Украински безпилотни самолети евентуално са атакували летището в Ейск

Ударена е петролната рафинерия " Илиск " край Краснодар

Според английското разузнавана е доста евентуално в кратковременен проект тези удари да причинят известно спиране на способността на Русия да употребява дронове за поразяване на цели надълбоко в украинската територия от тези места.

Има действителна опция Русия да пренасочи интервенциите си с дронове към по-малко уязвими бази и затова въздействието им евентуално ще бъде краткотрайно.

Вероятно Украйна ще употребява последните си триумфи и ще продължи с акцията си за битка с дроновете в ущърб на Русия, показват от английското МО.
 Русия нападна с дронове три украински области тази нощ
Русия нападна с дронове три украински области тази нощ

Свалени са 13 от 14-те безпилотници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР