На изложението NAB тази седмица Western Digital представи картата памет

...
На изложението NAB тази седмица Western Digital представи картата памет
Коментари Харесай

Представена е първата в света SD карта памет с капацитет 4 TB

На ревюто NAB тази седмица Western Digital показа картата памет SanDisk Extreme Pro SDUC с рекорден потенциал от 4 TB. Тя обаче няма да бъде налична за свободна продажба преди 2025 година.

Представената карта с памет дава отговор на стандарта Secure Digital Ultra Capacity (SDUC, размерът на едно устройство е до 128 TB), употребява интерфейса Ultra High Speed-I (UHS-I). Картата с памет предлага минимална скорост на запис от 10 MB/s и оптималната скорост на трансфер до 104 MB/s. Картата е в сходство със стандарта Video Speed Class V30, което значи, че минималната скорост на пореден запис не пада под 30 MB/s.

Видът на NAND паметта, употребена в картата не е посочен, както и цената, само че като се има поради, че 1TB SanDisk Extreme Pro се продава за 140 $, цената на новия артикул ще бъде много прилична. Според Western Digital, потенциалът и скоростта ѝ би трябвало да са задоволителни за запис на дълги видеоклипове във формати 4K и даже 8K.

WD показа и 128GB и 256GB SD и microSD карти на SanDisk, които оферират „ 4,4 пъти по-висока скорост на трансфер на данни “ от най-бързата microSD UHS-I карта на Western Digital. Новите артикули са предопределени за експерти, работещи с огромни размери видео с висока резолюция. Бяха показани и карти памет SanDisk Extreme PRO SDXC и microSDXC с потенциал 2 TB.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР