На изключително бързи обороти се развива връзката между Росен Плевнелиев

...
На изключително бързи обороти се развива връзката между Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

Деси Банова и очакват дете! Разкрили връзката си, преди да й проличи

На извънредно бързи обороти се развива връзката сред Росен Плевнелиев и Десислава Банова! За има-няма 3-4 месеца президентът и синоптичката на Нова телевизия се влюбиха и се разведоха, а за похлупак - чакат и правоприемник, твърди ПИК.

Припомняме ви, че сензацията на годината избухна по-силно и от атомна бомба през вчерашния ден - единствено 2 месеца, откакто четвъртият президент на републиката оповести обществено края на измъчения си брак с Юлияна Плевнелиева. Вместо като негова опора, първата дама се изяви като съперник на мъжа си - тя не почете нито една публична гала на президента за целия му мандат.

Само няколко дни след признанието на Плевнелиев, и синоптичката Деси заяви "важна вест ", откакто цяла година и половина я е премълчавала: "С бащата на щерка ми Йоана не живеем дружно. Скоро срещнах прелестен човек, доста съм влюбена, само че всичко още е в начален стадий ".

Деси и Ивайло живеели разграничени от година и половина. Този факт Банова разгласи малко, откакто Плевнелиев заяви за развода си

Начален, начален, какъв брой да е начален? Той щъркелът не пита начален, междинен или краен е стадият... Оказва се, че новата ВИП-двойка работи бързо и единствено за няколко седмици връзките сред 53-годишния Плевнелиев и 37-годишната Деси от равнище "авантюра ", към този момент са надалеч по-сериозни и най-много по-обвързващи, а в случай че се окаже факт слухът за бременността й, общото им дете ще ги свърже вечно, даже и един ден пътищата им да се разделят по някакви аргументи.

Според горещата клевета, Банова е заченала толкоз бързо и изненадващо, че и самата тя не е очаквала сходен процес на връзките й с Плевнелиев. Естествено, опцията "аборт " въобще не е била на дневен ред, защото синоптичката към този момент гони четиридесетте, а и в случай че не в този момент, то по кое време различен път ще й се отвори парашутът да роди от същински президент?!

Редът, по който обществото разбра за развода на Росен и раздялата на Деси и Ивайло (те съжителстваха без брак - б.р.), е авансово премислен от новата двойка. Тъй като на от ден на ден обществени места двамата почнали да се появяват дружно, решили, че е по-добре на първо време да се разчуе, че са прекратили досегашните си връзки, в сравнение с след някой и различен месец да гръмнат заглавия от вида: "Деси Банова разруши фамилията на Росен Плевнелиев! "... Или пък "Плевнелиев с извънбрачен правоприемник - ражда го синоптичката Деси ".

Сега любопитен е въпросът дали някогашният мъж на Банова - финансиста Ивайло Граховски, ще има срещу щерка му Йоана да живее с майка си в жилището на новата й половинка, и по какъв начин момиченцето ще се схваща с пастрока си и двамата му синове. Плевнелиев населява апартамент в първокласен комплекс от затворен вид до Бизнес парка в "Младост ", в който постоянно на татко си гостуват Павел и Асен.

Красивата дъщеричка на Деси - Йоана, живее и при двамата си родители. Занапред евентуално ще й се наложи да свикне и с новото си семейство

След три момчета от брака си с Юлияна, в този момент съкровената фантазия на Росен Плевнелиев била Деси да го подари с дъщеричка. Мъжкият татко дава благо и драго да прегърне в обятията си момиченце, само че още скърби за първородния си наследник. Жестоката покруса застигна Плевнелиеви преди две години - Филип умря от сърдечна непълнота Филип. Оказа се, че съдбовният излаз е бил непредвидим, защото диагнозата се развива за броени часове. Нито родителите на Филип, нито докторите са знаели или очаквали момчето да има сходни проблеми.

Колегите на Деси Банова в Нова телевизия пък с любознание наблюдават развоя на новата й връзка. Засега синоптичката върви на работа без защита, каквато половинката й употребява като някогашен глава на нацията. Със сигурност от тук насетне всяка крачка на синеоката телевизонерка ще бъде следена под лупа. Деси ще би трябвало да промени напълно метода си на живот и да не помни за купоните и случките.

Но като стана дума за случки... Няма по какъв начин от любовното досие на синоптичката да бъдат зачеркнати аферите й с много известни мъже, измежду които Димитър Бербатов и Ицо Стоичков и Росен Плевнелиев ще би трябвало да се помири с мисълта, че е зет с футболните звезди.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР