на Христо Радославов победи (София) на баскетболиста Николай Петков в

...
на Христо Радославов победи (София) на баскетболиста Николай Петков в
Коментари Харесай

Пирин елиминира Славия в баражите за топ 14 на WINBET е-футбол лига

на Христо Радославов победи (София) на баскетболиста Николай Петков в баражите за влизане във финалната фаза на WINBET e-футбол лига. Двата дуела бяха излъчени през вчерашния ден по Sportal TV. Баражите се организираха след отказването от присъединяване в топ 14 на Виктор Владов, който е основател на българското състезание в играта Pro Evolution Soccer 2020 и 2021. Дизайнерът реши да даде мястото си във финалната фаза на най-хубавия от третите тимове в седемте групи от третата фаза на шампионата.

Първият заключителен бараж се изигра на виртуалния стадион в Благоевград и приключи в интерес на гостите от Славия след голов удар на Рангелов в 75-ата минута. Във втория бараж феновете на Sportal TV, станаха очевидци на оспорван решителен дуел. Резултатът на софийския стадион " Славия " беше открит от Пирин посредством Златинов още при започване на мача (14 мин.).

Тимът на Николай Петков съумя да вкара изравнителен гол в края на постоянното време от първото полувреме посредством Кабов (45 мин.), само че 3 минути по-късно втори гол на Златинов (45+3) оформи крайния резултат на 1:2. Двата гола на непознат терен дадоха преимущество на Радославов и неговия Пирин, само че в последна сметка той даде мястото си в топ 14 на WINBET е-футбол лига на своя противник Николай Петков.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР