На хоризонта се задава Трета световна с ядрени пожари, това

...
На хоризонта се задава Трета световна с ядрени пожари, това
Коментари Харесай

Задава се Трета световна с ядрени пожари, предупреждава Лукашенко

На хоризонта се задава Трета международна с нуклеарни пожари, това може да се избегне единствено по пътя на договарянията, сподели през днешния ден в послание към беларуския народ президентът на Беларус Александър Лукашенко, съобщи организация БелТА.

" С напъните на Съединени американски щати и техните спътници в най-близката ни страна се разпростира пълномащабна война " до последния украинец " (цитирам), вследствие на която единствено в продължение на година починаха и бяха осакатени към половин милион души и от двете страни. Милиони са бежанци. На хоризонта вследствие на това се задава Трета международна с нуклеарни пожари ", акцентира Лукашенко.
" Въпросът е един: какво да вършим. Пътят е един - договаряния. Преговори без предварителни условия ", сподели беларуският президент.

" Възползвам се от възможностите си да предложа преустановяване на бойните дейности. Обявяване на помирение без право на разселване, прегрупиране на войски и от двете страни, без право на пренасочване на оръжия и муниции, на жива мощ и техника ", сподели Лукашенко.

" Спрете в този момент, до момента в който не е почнала ескалация ", сподели беларуският президент. Според него договарянията би трябвало да стартират точно в този момент.
Разполагането на нуклеарно оръжие в Беларус не е опасност и не е шантаж, а опция да се отбрани страната и да се подсигурява мир на беларуския народ, акцентира в обръщението си Лукашенко.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР