Детската линейка във Варна е посетила 2894 адреса за малко

...
Детската линейка във Варна е посетила 2894 адреса за малко
Коментари Харесай

Близо 3000 адреса е посетила детската линейка във Варна за година

Детската кола за спешна помощ във Варна е посетила 2894 адреса за малко над година, което е приблизително по към 7 адреса/случая дневно.

Това демонстрират данните на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП – Варна) до 28 април, оповестяват от благотворителната акция „ Аз имам вяра и оказвам помощ “, които проведоха акцията за закупуването ѝ.

Припомняме, че първата за Варна и чисто нова профилирана детска кола за спешна помощ на стойност над 260 000 лева бе публично показана на 16 февруари предходната година.

Тя бе закупена със средства от събрани капачки, голям брой проведени благотворителни базари, десетки хиляди събрани стотинки и хиляди левове дарени от фамилии, компании, организации и нашите артикули с идея.

Специализираното транспортно средство бе дарено на експертите парамедици, педиатри и лекари, работещи в ЦСМП – Варна,в поддръжка на тяхната денонощна битка и професионална работа в помощ спасяването на хиляди човешки животи.

Детската кола за спешна помощ е оборудвана по най-високи стандарти и с най-модерните апаратури. Оборудването включва и профилиран неонатален японски развъдник (кувьоз) от най-ново потомство приспособен на специфична транспортна количка в помощ на най-малките недоносени бебета и тяхната сложна битка.

Изработена е по този начин, че да има опция за приемане както на бебета и деца, по този начин и на възрастни пациенти.

Може да подкрепите акцията посредством подаяние на публична банкова сметка на " Аз имам вяра и оказвам помощ ":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ „ АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ “

Основание: ДАРЕНИЕ
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР