На Гергьовден Виктория, Мариела, Елена и Камен се бориха да

...
На Гергьовден Виктория, Мариела, Елена и Камен се бориха да
Коментари Харесай

Тренировка по ръгби в Hell’s Kitchen България

На Гергьовден Виктория, Мариела, Елена и Камен се бориха да махнат оранжевите престилки, а Валентина и Николай водиха двете каравани в Hell’s Kitchen България. Камен краткотрайно върна черната си куртка, само че директно след вечерната резервация още веднъж я загуби, до момента в който Виктория се подреди до Валентина и Николай.

Шеф Ангелов заведе своите Черни и Оранжеви шефс в село Дивотино, с цел да създадат подготовка по ръгби и да сготвят шампионски порции за гладните локални ръгбисти. Валентина и Николай избраха своите тимове, които поведоха по пътя към черните куртки. Николай потвърди, че е по-добрият водач, като сграбчи успеха от Валентина в оспорваната дневна борба, а Виктория и Камен се преоблякоха в черно.

Тази вечер гостите на VIP масите честваха имените си дни в ресторанта на Hell’s Kitchen. Работата в кухнята стартира с поредност от проблематични обстановки и несериозно отношение към готвенето. Разплаканите деца в салона мотивираха Черните да стартират да издават координирано поръчките, само че концентрацията на готвачите не продължи дълго. Сериозното отчаяние на шефа докара до гасенето на печките, като на номинациите Камен взе още веднъж оранжевата престилка.

Кой от участниците ще завоюва в играта на покер? Защо началник Ангелов целува ръка на Валентина? Как ще приключи вечерната резервация? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР