На Герена са останали много доволни от изявите на ново

...
На Герена са останали много доволни от изявите на ново
Коментари Харесай

Левски предлага нов договор на последното лятно попълнение

На " Герена " са останали доста удовлетворени от изявите на ново попълнение. Жереми Петрис е впечатлил треньорския щаб откакто бе взет за заместител на Анте Блажевич. Това наложи и взимането на Петрис, който бе наблюдаван под лупа от скаути на сините напролет.

Тогава 24-годишният французин носеше екипа на Царско село, който в последна сметка изпадна от елита, а по-късно бе и закрит. Петрис персонално бе следен и от Станимир Стоилов в семейството на царете против Ботев Враца (1:1), в което обаче бранителят бързо си изкара 2 жълти картона и бе изпъден. В последна сметка пред него бе предпочетен Блажевич за заместител на напусналия Драган Михайлович.

Петрис бе взет след старта на акцията. Той получи контракт едвам до края на годината. В него обаче има уговорка, съгласно която той може да бъде продължен. Сините към този момент умуват дали да не го създадат, тъй като французинът се включи чудесно и си извоюва статут на неизменим титуляр, написа " Тема спорт ".

Въпреки че не бе водил подготовка, той дойде в доста положително физическо положение. На една-две тренировки дебютира при 5:0 над Спартак Варна, като се появи на терена през втората част. След това бе в стартовата единайсеторка и в трите дуела на отбора от Лигата на конференциите - против ПАОК (2:0 и 1:1) и триумфа с 1:0 над Хамрун Спартанс в Малта в четвъртък. Във всичките бе извънредно постоянен. Така и Петрис съумя да завоюва доверието на спортно-техническия щаб.

Още на първата конференция след привличането на десния бек Станимир Стоилов съобщи: " Надявам се на по-дълго съдействие, а освен до Нова година, само че всичко си зависи от Петрис ". А към този момент играчът не го подвежда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР