На фона на цените на самолетните билети от София до

...
На фона на цените на самолетните билети от София до
Коментари Харесай

Колко струва влакът от София до Варна?

На фона на цените на самолетните билети от София до Варна и Бургас, цените с трен са много по-приемливи. В пъти по-евтино е и напредването с българските железници, в сравнение с с автомобил. Цената на билета от София до Варна в първа класа е 30 лева, а във втора – 24 лева Това е постоянната цена, а в случай че ползвате понижение (за студенти, възпитаници, пенсионери или група) тази сума може да бъде даже с до 50% по-ниска. Времето на пътуването е сред 8 и 9 часа.

До Бургас билетът в първа класа коства 24 лева, а този във втора – 19.20 лева

Ако се закупи пътешестване отиване и връщане, билетите са надлежно 43.20 лева и 34.55 лева От София до Бургас с трен се стига за 6-7 часа. Цената на непокътнато място във всички влакове, без значение от дистанцията, е 50 ст.

Пътуването в спален вагон се реализира против документ за пътешестване – първа или втора класа, и закупуване на спално място според от класа на притежавания документ, както следва: С документ за пътешестване втора класа – цената на спалното място е 10.15 лева и в спалната кабина пътуват трима души. С билет първа класа – цената на спалното място е 12.20 лева и в спалната кабина пътуват двама души.

За услуга " Бизнес класа “ в спалната кабина пътува независимо един човек, против постоянно закупен билет за първа класа и цена на спалното място от 18.30 лева. Услугата за пътешестване със спален вагон се предлага в нощните влакове София-Варна/Добрич-София, София-Бургас-София и Пловдив-Варна-Пловдив.

Два спомагателни нощни влака пътуват през летния сезон от София до Бургас. По този метод БДЖ се стреми да обезпечи още благоприятни условия за напредване по отношение на покачвания интерес към пътешестване с трен до морските градове през лятото.

Нощните бързи влакове София-Бургас-София се движат в състав от шест вагона със седящи места и един спален вагон, написа bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР