На фона на трагичните случаи, резултат от съседски свади, на

...
На фона на трагичните случаи, резултат от съседски свади, на
Коментари Харесай

ШОК! Дъщерята на Сираков изплака: Служител на МВР и лекар тормозят мен, съседите, децата ни…

На фона на трагичните случаи, резултат от съседски свади, на които обществото у нас става очевидец през последните месеци, Славея Сиракова – огромната щерка на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, реши да не мълчи и да не крие нищо, само че напълно обществено се оплака от съседите си. По думите ѝ тя, както и други съседи, са подложени на тормоз от позната на публичността двойка, като не скри лицата и имената им.
Ето какво показа Славея:
„ Насилието не би трябвало да поражда принуждение, а СПРАВЕДЛИВОСТ!
Искам съседи другари, а не терористи!
Това видео е компилация от малко от многото моменти на безусловно безпочвен и систематичен тормоз към мен, съседите ми, децата ни и даже портиера ни, който е изклюително добър, угодлив и непретенциозен човек. Тормоз оказван всекидневно от едни съответни наши съседи мъж (лекар) и жена (служител на МВР), тъй като считам, че такива обстановки не е редно да бъдат подценявани!
Пиша от мое име, само че и от името на моите съседи, които смятам и за другари и имам вяра, че никой не е задължен да живее в тормоз и боязън! Вярвам също по този начин и в държавните институции, към които сме се обърнали неведнъж към този момент повече от година!
Лицата Диана Атанасова, която е чиновник на Министерство на вътрешните работи и нейния брачен партньор Юлиян Моллов, доктор, явно лишени от морал, нравственос, човещина, обикновена обич и деликатност са минали от доста време всички граници на съответно държание!!! Никой не е задължен да търпи такова отношение, редовно да е заплашван без причина и да живее в боязън.
Да си МЪЖ и да заплашваш и ругаеш жена с най-грозните и гнусни обиди е неприемливо. Да си БАЩА и да наричаш дете момиченце „ к*рва “ и всевъзможни други отвратителни неща, тъй като те е попитало за какво обиждаш по този начин майка му е просто непоносимо.
И това даже не са личните му жена и деца, а моя съседка и детето ѝ.
Когато имаш проблеми със себе си не е решението да ги прожектираш върху близките!
И това са единствено няколко образеца от безконечен лист от обиди и закани!
Незнайно за какво, тези хора живеят с концепцията, че страната работи за тях и безнаказано могат да безчинстват.
Нося отговорност първо за щерка си, за себе си и несъмнено за хората към мен, и в този ред нито аз, нито съседите ми ще оставим нещата да продължат по този метод!
Искам също да благодаря на всичките ми другари, семейство, съседи и всички хора, които ни и ще ни окажат поддръжка!
Аз не желая и няма да пребивавам по този метод! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР