На фона на пълномащабната руска инвазия в Украйна, Москва се

...
На фона на пълномащабната руска инвазия в Украйна, Москва се
Коментари Харесай

Гардовете на Путин се готвят за държавен преврат, разположиха военна техника в центъра на Москва

На фона на пълномащабната съветска инвазия в Украйна, Москва се готви за възможен държавен прелом. Това заяви The Insider, отбелязвайки, че военна техника и въоръжени хора се появиха в центъра на Москва още преди седмици, а Федералната работа за защита разгласи провеждането на по този начин наречените планувани тактически учения за обезвреждане на заканите от тероризъм и отбрана обектите на висшите органи на властта.
Според изданието защитата на президента на страната-агресор Владимир Путин просто се готви да отбрани диктатора от прелом и тези тактически учения са дребна част от специфичните ограничения при положение, че ФСО премине във боен режим.
Според The ​​Insider в Руската федерация се притесняват, че медиите, обществените мрежи, религиозните организации и даже внушаемост ще бъдат употребявани против властта в Кремъл в лицето на Владимир Путин и неговото обграждане.
В изявление за DW съветският интелектуалец Артемий Троицки съобщи, че краят на Путин е близо. „ Мисля, че месеците на Путин са преброени. Той няма да издържи дълго време. Собствените му хора ще го смъкват, тъй като не могат да понасят повече, че цялата страна е негов пленник - негов и на още няколко негови поддръжници като Медведев, Патрушев и Пригожин. Така че Путин скоро ще бъде изведен от Кремъл, само че режимът ще претърпи минимални промени “, сподели той.
Журналистът и блогър Майкъл Наки по-рано съобщи, че в Русия пораства недоволството измежду мобилизираните руснаци, само че към момента не е известно дали това ще прерасне в прелом. Съветникът на министъра на вътрешните работи на Укрйана Антон Геращенко е уверен, че не може да се изключи опцията Путин да бъде свален от президентския пост вследствие на прелом. На 13 ноември 2022 година пък Михайло Подоляк, консултант на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна, разгласи, че държавен прелом в Русия към този момент е в разгара си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР