На фона на опасенията около възрастта и умствените способности на

...
На фона на опасенията около възрастта и умствените способности на
Коментари Харесай

„Необходими, точни и справедливи“: Авторът на бомбен доклад защитава етикетирането на Байдън като „възрастен мъж с лоша памет“

На фона на опасенията към възрастта и умствените качества на Джо Байдън, това беше двукратната констатация в неговия отчет което формализира понятието умствена уязвимост.

Миналия месец господин Хър го показа като една от аргументите, заради които не повдига обвинявания за владеене на класифицирани документи. Според него правосъдните заседатели не биха осъдили дъртак с разсеяно схващане.

Прочетете повече:

Всичко, което би трябвало да знаете за правосъдните каузи на Тръмп

Това умозаключение не успокои нажежения Бели дом, който упрекна господин Хър, че е трансферирал правните си отговорности, с цел да играе политика - това е човек, който в миналото е бил номиниран за прокурор на Съединени американски щати за окръг Мериленд.

The публикуването на отчета провокира спонтанна конференция от ядосания президент Байдън, който осъди отчета и неговия създател.

По този метод той обърка президентите на Египет и Мексико и като цяло показа задоволителна неустановеност и комплициране, с цел да повтори констатациите в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР