На фона на очаквано увеличение в продажбите на водородните си автомобили от

...
На фона на очаквано увеличение в
продажбите на водородните си автомобили
от
Коментари Харесай

Toyota залага на водородните електромобили

На фона на предстоящо нарастване в продажбите на водородните си автомобили от настоящите 3000 на година до най-малко 30 000 годишно след 2020 година, Toyota анонсира плановете си за съществено нарастване в производствените благоприятни условия в два от своите комплекси.

В първия от комплексите- Honsha Plant в Тойота, ще бъде построена нова поточна линия за водородни кафези, които изпълняват функцията на генератор за ток за задвижващата система на водородните електромобили на марката. Второто разширение ще бъде разкрито на територията на завода на Toyota в град Мийоши, където ще бъде построена нова поточна линия за произвеждане на високояки резервоари за водород, направени от въглеродни влакна.

От Toyota разясняват, че построяването на новата поточна линия за водородните резервоари започва сега, а новият комплекс за водородните кафези е завършен и сега започва оборудването му. Плановете на марката са и двете уреди да стартират да функционират към 2020 година.

През последните три години, от Toyota отчита стабилен растеж в продажбите на своите водородни електрически автомобили. През 2015 година, реализацият им е била на равнище от към 700 единици, през 2016 резултатът е бил около 2000, а през миналата към 3000.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР