На фона на не една сексапилна кандидатка за местна власт

...
На фона на не една сексапилна кандидатка за местна власт
Коментари Харесай

Кандидат-общинарка сее сексапил: 28-годишната Атина на път да обере мъжките преференции във Варна

На фона на не една сексапилна кандидатка за локална власт в страната, ослепителна русокоска от Варна удари в земята всички и плени мъжете гласоподаватели. Това е 28-годишната Атина Недялкова, която се бори от групировка " Български гласъ ", а фотосите й обикалят обществените мрежи и провокират куп неприлични оферти. Допълнителна доза провокация внася а номерът на бюлетината - 69.  



Момичето има впечатляваща визия и е известна блогърка, която има съвсем 100 000 почитатели. Не е ясно какви са позициите и в политиката и какви радикални хрумвания има за морската столица, само че пък популяризира топ марки козметика на профила си.  

Младата жена е чак на 14-то място в листата и може да се изстреля на предни позиции единствено с преференции, на каквито очевидно разчита. " Да гласуваме за нея, таман ще вървим в общината и когато нямаме работа ", приканват нейни почитатели с тънки подмятания. 

Интересно е, че Атина очевидно не е средностатистическо момиче, което има вкус за властта, с цел да води по-качествен и първокласен живот. Блондинката театралничи в тоалети на най-скъпи международни марки – „ Белмейн “, " Шанел “, „ Бърбъри “ и се вижда, че пазари единствено от лъскави бутици.

Заплатата на общински консултант няма да стигне и за половин неин тоалет, разясняват варненци. 

Под изборната бюлетина във фейсбук пък варненка споделя по какъв начин видяла Атина при гумаджия, като ходила да сменя гумите на колата. " Отивам, пред мен един мерцедес, вдигнат, с цел да му сменят гумите. Девойката отказала да слезе от колата, гумаджията сменя гуми, оная вътре. Човекът вика, за първи път ми идва такова знамение. Няква инфлуенсърка е другояче, която несъмнено и майка й не знае без грим по какъв начин наподобява. ", споделя дамата.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР