На фона на динамичната политическа и социално-икономическа обстановка в страната

...
На фона на динамичната политическа и социално-икономическа обстановка в страната
Коментари Харесай

Цвети Стратиева – Флора е гост-водеща на „Денят започва“ по БНТ 1

На фона на динамичната политическа и социално-икономическа конюнктура в страната и света Българската национална телевизия насочва взор към позицията и визията на по-младата публика. Обществената телевизия дава опция за изява на от ден на ден прохождащи публицисти, които да обогатяват ефира със своята креативност и гений.

Така, през тази седмица известната влогърка Цвети Стратиева – Флора ще партнира на Симеон Иванов като гост-водеща на утринния блок „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия 1.

Цвети Стратиева – Флора е водеща на подкаста на Българска национална телевизия „ Важното с Флора “, който се излъчва в YouTube канала на Българската национална телевизия. Тя е един от най-актуалните и авторитетни влогъри в българското онлайн пространство, безспорна фаворитка на младата публика в интернет със своите занимателни авторски видеа, с които цели да осведоми своите почитатели за разнообразни настоящи тематики от политическия и публичен живот в България.

От понеделник до петък през месец август утринният блок „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия 1 е с нов начален час – 6:55, а водещите Христина Христова и Симеон Иванов ще водят ефира до 9:00 ч. независимо, като ще се ротират всяка седмица. Сутрешният блок „ Денят стартира “ ще се излъчва и през уикенда – сред 8:00 ч. и 10:00 ч. по Българска национална телевизия 1 в събота и в неделя през месец август – със специфична селекция от известни водещи от публичната телевизия.

Гледайте подкаста на Българска национална телевизия „ Важното с Флора “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР