На фона на десетките реклами, включващи знаменитости, на Супербоул“ Google

...
На фона на десетките реклами, включващи знаменитости, на Супербоул“ Google
Коментари Харесай

Историята, с която Google докосна всички на „Супербоул“

На фона на десетките реклами, включващи звезди, на „ Супербоул “ Гугъл разчувства всички със своя воин – един елементарен 85-годишен човек.

В 90-секундното прочувствено видео мъжът употребява асистента на най-голямата търсачка, с цел да си напомни за умрялата си брачна половинка Лорета – нейните обичани филм, място и цвете, както и общите им пътувания и фотоси. Накрая, откакто вижда изречението „ Лорета постоянно споделяше „ Не ридай за мен прекомерно доста и излез от проклетата къща “, вдовецът привиква кучето си за разходка.

„ Във време, в което доста американци са подозрителни във връзка с технологиите, рекламата оказва помощ те да бъдат хуманизирани и да им се вдъхнат усеща “, показа Дженифър ДаСилва, президент на основаната в Ню Йорк информационна организация Berlin Cameron.

По данни на софтуерната компания Unruly рекламата на Гугъл е най-ефективната на „ Супербоул “ тази година, а съгласно оценените резултати от реакциите на 2500 респондента тя е 12 пъти по тъжна от междинното за Съединени американски щати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР