На финала на най-приключенското шоу и след почти три месеца

...
На финала на най-приключенското шоу и след почти три месеца
Коментари Харесай

Това, което не знаем за финалистите в „Игри на волята“

На финала на най-приключенското шоу и след съвсем три месеца на яростни борби на Арената, ето кои финалисти ще се борят за огромната премия в " Игри на волята ".

Тежка елиминационна дефинира последния полуфиналист в четвърти сезон . Виктория съумя да надделее в оспорваната конкуренция против Ралица и се трансформира в последния боец в полуфиналната борба, както и в най-хубавата жена в надпреварата.

Във вторник тя ще се изправи против Георги, Филип, Гого и Алекса, а единствено най-хубавите трима ще продължат към финалния конфликт за почетното първо място и огромната премия от 100 000 лева

Но ето любопитни обстоятелства за финалистите:

Георги Янев:

21-годишният Георги е  Републикански първенец по плуване, като заниманията му са кайтсърф, сърф, уейкборд. 
                 

Той споделя, че постоянно е желал да бъде олимпийски първенец.
 NOVA
Мотото му в живота е: „ Всички обичаме да побеждаваме, само че какъв брой са тези, които обичат да упражняват!? ” Но с изключение на, че сподели борбеност в борбите, той откри и любовта в лицвто на ледената кралица Александра Фейгин.
 
Любопитен факт е, че самият Георги откри любовта  на Арената в лицето на кралицата на леда - Фейгин.  Двамата се сближаха около сливането на тимовете в приключенското шоу.
                 

Те се събраха в племето на Непобедимите. Близостта им определено ставаше все по-силна с времето. Освен това те споделиха и най-романтичният си миг. След като стана ясно, че Георги ще се бори за своето оставане двамата проведоха прочувствен диалог.

В обществените мрежи той е безапелационен - " Ясно е, че към този момент имам още един обичан спорт " и любовта е във въздуха,
                 

Между 19-годишната ледена кралица и 21-годишният красавец определено има любов. Доказателство по тази причина е топлата прегръдка сред тях, от която без думи стана ясно колко са привързани.
                 

„ Не мога да повярвам какво ни се случва . Не съм го очаквала “ , призна русокоската. Фейгин направи и най-съкровеното си самопризнание. Тя показа, че не е сигурна дали знае какво е да си влюбен и че по-скоро е изпитвала благосклонности към момчетата до този миг.
                 

Но с изключение на на Арената, те прекарват от ден на ден време заедно и в живота. И към днешна дата любовта им е реалност.

А кокоментарите на почитателите не стопират по тази причина какъв брой сладка двойка са и по какъв начин се допълват.
                 

Филип:

29-годишният мъж е несъмнено е един от участниците с най-изванияните и мускулести тела . Той е същински състезател. В борбите той сподели хъс, воля, борбеност и устойчивост.
                 

Той е елекроинженер и има оценки в пет разнообразни спорта. Филип се занимава с плуване, кросфит, бойни спортове и ски, джетове. 
                 

Наскоро той безапелационно завоява  пет златни орден а. Фифо се похвали с достижението си в обществените мрежи.
                 

Медалите мачото е спечелил по време на VIII интернационален шампионат по плуване за ветерани  в Бургас. Още един забавен факт е, че той разгласи, че няма д бръсне брадата си през целия ноември.
                 

А повода е, че той интензивно поддържа добиващото все по-голяма известност придвижване #Мovember , което има за цел да хвърли светлина върху един значим проблем на мъжкото здраве - рак на простатата. 

Гого:

25-годишният красавец е първенец по калистеника.  Най-голямо му достижение е, че той е единственият българин, след Йордан Йовчев, взел участие в Ninja Warrior.
 NOVA
Хобитата му са пътешестване към незнайното и адреналина - придвижването е в ядрото на живота. Секси юначага стана и първият полифиналист в най-приключенското шоу.
                 

Той като че ли съумя да се опази от интригите и коалицитте и несъмнено е спряган за един от любимците за победител.  Освен със мощ и възприятие за комизъм, Гого впечатлява и с неповторимия си жанр. 
                 

                 

                 

                 

Той се облича по необикновен метод, държанието му се отличава от това на останалите участници, даже методът му изложение и мислене демонстрира неповторимия жанр на черната нинджа.

Виктория:

32-годишната хубавица е играч по волейбол. Като най-голямо свое постижени тя определея 4-то място на международно състезание по волейбол.  Хобитата ѝ са муркане, рискови спортове.
 NOVA
Тежка елиминационна борба на Арената дефинира последния полуфиналист в четвърти сезон на “Игри на волята: България ”. Виктория съумя да надделее в оспорваната конкуренция против Ралица и се трансформира в последния боец в полуфиналната борба, както и в най-хубавата жена в надпреварата.
                 

                 

                 

Виктория несъмнено е една от най-силните дами, която два всичко от себе си във всяка една борба и в никакъв случай не се отхвърля. По този нчин тя съумя да се добере до финала.
                 

Алекса:

25-годишният красавец е първенец по битка. Като най-голямо свое достижение той дефинира, че е 7-кратен първенец на Сърбия по битка.
 NOVA
Сърбинът сред любовта и борбите - подкрепян и подложен на критика, само че неоспорим любимец. Той сподели мислене в " Игрите " и у дремя да потвърди своето лидерско място. Той печелеше борба след борба и сподели волята си за победа, макар тестванията.
                 

Младият мъж стартира своето присъединяване в шоуто в тима на Резервите и се трансформира в последното попълнение в племената в „ Игри на волята България “. Негов съперник в тима на Непобедимите обаче беше неговата обичана - Елица.
                 

Тя е олимпийски шампион и има бронзов орден от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година Тя е считана за една от фаворитките в шоуто. Двамата влюбени вземат решение да се запишат заедно в предаването, с цел да не се разделят за дълго време. Сърбинът споделя, че много харесва страната ни.
                 

В обществените мрежи двамата постоянно споделят общи снимки и се радват на доста позитивни мнения от страна почитателите, които ги дефинират като сладка двойка.„ Страхотни сте “, „ Истинска обич “, „ Прекрасни сте “, „ Много сте хубави, бъдете все по този начин един до различен “, „ Много сте сладки ", " Това е същинска обич “ - пишат почитателите под всяка тяхна обща фотография.

Двойката постоянно засвидетелства обичта си един към различен в обществените мрежи с  любовни послания. „ Любовта е шарена и постоянно друга, но има ли нещо по-силно от нея? “, „ Виждала съм по какъв начин се държи мъж, който в действителност обича. Повярвайте ми, той ще направи всичко, с цел да се усмихнете “, „ Най-важното е да намериш душа, която да добавя твоята “ - гласят част от любовните пояснения на двойката.
                 

Още през цялото време на играта, сърбинът показа, че има един главен принцип - да пази дамите в риалитито . Феновете не спираха да разясняват за разликата сред българския мъж и сърбинът. Определено Алекса и Елица са образец за  същинска и мощна обич.
                 

                 

Кой ще бъде спечелилият в най-екстремното предава, следва да забележим на огромния край - 29 ноември, вторник.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ наи  на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР