На един от плажовете бутилка вода от литър и половина

...
На един от плажовете бутилка вода от литър и половина
Коментари Харесай

Фрогоко: 11 лв за вода, 50 за шезлонг - българите злорадстват за пустите бг-плажове

На един от плажовете бутилка вода от литър и половина е стигнала цена от 11 лв.. На Слънчев бряг и други плажове цената на шезлонга е 40-50 та до 80 лв.. Българите съпоставят това с плажовете в Гърция и Турция и намерено злорадстват по адрес на някои представители на туристическия отрасъл.
Въпреки опитите на специалисти от министерството на туризма и някои хотелиери да прикрият апокалиптичната обстановка с нечуван отлив на туристи, в обществените мрежи се популяризират десетки фотоси и видеоклипове, правени от малцината плажуващи, показващи действителната картина.

Празните плажове обаче не вълнуват българина, а в противен случай нашенците реагират с подигравка и комизъм. Почти всички разясняват наглостта на плажните концесионери да събират от туристите по 20-30, че дори и 40 лв. (в Черноморец) за чадър и шезлонг, а около скъпото наслаждение да се печеш се напомнят и старите проблеми – бетонирането на Черноморието ни, редовно неприятното обслужване, кошмарната храна и подправен алкохол.

Хиляди консуматори предостатъчно пророкуват, че след всеобщия протест на туристите на родното Черноморие, най-накрая може да се стигне до банкрути на нагли канцесионери и ресторантьори и в бъдеще обстановката да стартира да се възстановява.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР