На един от най-важните православни празници - Никулден, на площад

...
На един от най-важните православни празници - Никулден, на площад
Коментари Харесай

Светлините на коледната елха грейнаха и в община Тетевен

На един от най-важните православни празници - Никулден, на площад,,Сава Младенов “ в Тетевен, блестнаха светлините на коледната елха. Жители и посетители на общината се любуваха на богатата празнична стратегия, която даде старт на множеството идни събития по случай наближаващите светли празници.

Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, възпламени светлините на тетевенската елха, като пожела здраве, мир и благополучие на всички:
,,Топлите моменти – когато всеки се прибира от огромния град и се сгушва по родните дребни градчета и селца да стопли още повече бащиното огнище. Осъществените фантазии – когато след дългите изтощени работни дни и труда, положен през изтичащата към този момент година, спокойни и задоволени от себе си седнем на Бъдни вечер и си пожелаем здраве. Усмихнатите лица на нашите майки и татковци, тъй като без значение в кой край сме отишли, на Коледа ние постоянно се връщаме тук. Това е същинската коледна декорация – когато домовете са изпълнени с обич, когато усмивки греят на лицата на децата ни и когато всички ние, тетевенци сме единни и се веселим дружно! “

С доста усмивки всички се забавляваха по време на мюзикъла,,Уолт Дисни “ с присъединяване на коледния горски дух Бърборио, Дядо Коледа и Белият вълшебник. Искрен Пецов зарадва своите фенове с незабравима коледна фиеста. Специалната изненада бе появяването на огромната добра Панда, с които всички нямаха самообладание да се снимат. Програмата приключи с празнична заря.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР