На двама задържани за производство на наркотици съдът е постановил

...
На двама задържани за производство на наркотици съдът е постановил
Коментари Харесай

Задържаха под стража двама за производство на дрога

На двама арестувани за произвеждане на опиати съдът е постановил непрекъсната мярка „ задържане под стража “.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Специализираната полицейска интервенция по противопоставяне на производството и разпространяването на опиати е осъществена на 28 април т.г. на територията на Хасковска област.

Действията са извършени от чиновници на ГДНП и сътрудниците им от ОДМВР-Хасково под наблюдението на прокуратурата.

В хода на спецоперацията е подхванато претършуване на адрес в с. Черна могила, на който са арестувани четирима в миг на произвеждане на метамфетамин.

От помещението криминалистите иззели 500 грама бяло кристалообразно вещество, което при полевия тест дало реакция на метамфетамин, 10 таблетки екстази, уреди за произвеждане на матамфетамин, прекурсори, две електронни везни, нелегално огнестрелно оръжие и муниции.

При траялите процесуално-следствени дейности на други адреси, населявани от арестуваните, униформените разкрили още 180 грама от същия опиат.

На двама от арестуваните – П. А. /39 г./ и Д. Д. /35 г./, са повдигнати обвинявания по член 354А, алинея 1 от Наказателен кодекс. С прокурорско разпореждане първичната им мярка за задържане бе удължена до 72 часа, а през днешния ден с решение на съда двамата мъже са оставени за непрекъснато в ареста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР