На добър час през новата академична година пожела министър-председателят Гълъб

...
На добър час през новата академична година пожела министър-председателят Гълъб
Коментари Харесай

Премиерът Гълъб Донев: Да си начело има смисъл, когато е в името на обща цел

На добър час през новата академична година пожела министър-председателят Гълъб Донев на студентите от Университета за национално и международно стопанство в София, осведоми пресцентърът на Министерския съвет.

На тържествената гала преди началото на образователния развой министър председателят напомни посланието за непрестанен блян към рационализиране, което създателят на университета проф. Стефан Бобчев е завещал на бъдещите генерации.

Министър-председателят посочи сполучливата реализация на студентите, приключили най-големия и влиятелен бизнес университет в България и Югоизточна Европа.

" След години е допустимо да заемете лидерски места в политическия, държавния и бизнес хайлайф на страната ни ", обърна се министър председателят Гълъб Донев към студентите и показа с тях своето виждане за водачеството.

" Лидерството е отговорност към всички, измежду които си пръв. Истински положителният водач e виновен за разгръщането на капацитета на хората в организацията, която ръководи. Не се подвеждайте по остарелия модел на връзки, съгласно който водачът се разпорежда. Когато създадете среда на независимост и почитание към уменията и гениите на всеки, това скоро ще донесе триумф. Да си отпред има смисъл, когато е в името на обща цел ", съобщи министър-председателят в края на словото си.

След откриването на новата академична година министър председателят Гълъб Донев взе участие в поднасянето на венци и цветя пред паметника на проф. Стефан Бобчев, създател и първи ректор на УНСС, добавя държавната осведомителна работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР