На днешното си заседание Националният съвет на БСП утвърди 161

...
На днешното си заседание Националният съвет на БСП утвърди 161
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП утвърди 161 кандидати за кметове

На днешното си съвещание Националният съвет на Българска социалистическа партия утвърди 161 кандидатури за кметове на общини и региони.

Сред претендентите са одобрени адвокати, инженери, лекари, учители, културни дейци и други, оповестяват от пресцентъра на Българска социалистическа партия. Петима народни представители се включват в кметската конкуренция - Бургас - Николай Тишев, Сливен - ген. Кольо Милев; Русе - Пенчо Милков; Перник - Станислав Владимиров, Карнобат - Тодор Байчев. Досегашните сполучливи кметове на левицата още веднъж получиха поддръжка за идващ мандат. Това са градоначалникът на Гоце Делчев - Владимир Москов, на Троян - Донка Михайлова, на Красна -- Николай Георгиев, на Павликени - Емануил Манолов, на Асеновград - Емил Караиванов и други Ръководството на Българска социалистическа партия удостовери и кандидатурата на Катя Георгиева за кмет на Ямбол, на Хасково - Коста Стоев и на Стара Загора - проф. Иван Върляков.

Следващото съвещание на Националния съвет, което ще продължи с одобряването на кандидат-кметове, ще се състои на 15 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР