На днешния празничен 6-и септември българският национален отбор по футбол

...
На днешния празничен 6-и септември българският национален отбор по футбол
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Словения - България

На днешния празничен 6-и септември българският народен тим по футбол стартира присъединяване си в новия шампионат Лига на нациите . Надпреварата дава страховит късмет за класиране на Европейското състезание през 2020 година, а първият противник на " лъвовете " е Словения.
Битката ще се изиграе в Любляна, като българският отбор е апетитен за новобранец. Първият съдийски сигнал е в 21:45 часа българско време и може да следите Словения - България НА ЖИВО в Sportlive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Жребият отреди двата отбора да са в група C дружно с тимовете на Норвегия и Кипър. Какъв е форматът на новия шампионат - четете тук! Що се отнася до идния дуел Словения влиза като сериозен любимец в мача, откакто не загуби нито един път вкъщи по време на квалификациите за Мондиал 2018.
ЕТО КЪДЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА СЛОВЕНИЯ - БЪЛГАРИЯ


България обаче не е обречена в срещата. Освен че ще играе с необикновен нов екип , селекцията на Петър Хубчев ще разчита и на статистиката против Словения - два мача, две победи, пет маркирани гола и нито едно позволено попадение. При всички положения обаче ни чака доста забавна борба още на старта на Лигата на нациите.
Турнирът, имащ за цел да размени другарските мачове, дава отличен късмет както на тимовете от най-силните урни, по този начин и абсолютния новобранец за място на Евро 2020. За задачата би трябвало да бъде извоювана първо групата, а по-късно и плейофната фаза в съответна­та дивизия. За „ лъвовете " това значи да изпреварят в крайното нареждане Словения, против която излизаме довечера, а също Норве­гия и Кипър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР