На днешната сесия на пловдивския общински съвет беше разкрита измама

...
На днешната сесия на пловдивския общински съвет беше разкрита измама
Коментари Харесай

Разкриха измама с благотворителна инициатива в Пловдив

На днешната сесия на пловдивския общински съвет беше разкрита машинация с благотворителна самодейност в помощ на заболели деца. Съветниците отхвърлиха да дават безплатно зала " Колодрума " за благотворителния концерт на 19 октомври, каквото искане е постъпило от Сдружение " Всички дружно за една идея ". Причината за отхвърли са засечени подправени данни в документите, съобщи БНР.

По думите на ръководителя на локалния парламент Савина Петкова, в направеното предложение се твърди, че благотворителната самодейност се реализира под патронажа на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева и с поддръжката на Националната комисия за ЮНЕСКО. Съмнението било подбудено от документа на комисията, от чието име се представял като основен секретар Венцислав Манчовски, тъй като поставените печати били на студентска организация за учебен продан от Благоевград и на българо-виетнамска промишлена организация.

" Установихме, че националната комисия на ЮНЕСКО не знаят, че са патрон, не са взимали сходни решения, техният основен секретар е госпожа Андреева, мандатът й е изминал, сега чакат различен основен секретар, само че не въпросния господин ", сподели Савина Петкова.

Междувременно, представителите на сдружението, които участваха на Сесията, обявиха, че също са били подведени. Те не отхвърлиха, че до този миг са продадени към две хиляди билета на цени от 10 и 20 лв., и увериха, че ще върнат парите на хората.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР