На депутатите от путиновата партия Единна Русия е било забранено

...
На депутатите от путиновата партия Единна Русия е било забранено
Коментари Харесай

Забраниха на депутатите от Единна Русия да напускат страната

На депутатите от путиновата партия " Единна Русия " е било неразрешено да напущат страната без разрешението на ръководителя на парламентарната група Владимир Василев, оповестява радио " Свобода ", като се базира на предписание, подписано от самия Василев.

Сега, в случай че депутатът желае да пътува в чужбина, той е задължен да напише заявление, в което да уточни страната, задачата и периода на пътуването.

Междувременно стана известно, че Съединени американски щати са наложили наказания на 328 съветски депутати и 48 отбранителни компании
Мерките, които включват заледяване на притежавани в Съединени американски щати активи, са ориентирани към 328 членове на долната камара на съветската Държавна дума и 48 отбранителни компании, " които подхранват военната машина на президента Владимир Путин ", се споделя в изказването, оповестено по време на присъединяване на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в срещите на високо ниво в Брюксел, отдадени на войната.

Министерството на финансите на Съединени американски щати постанова наказания и против покупко-продажби със злато, свързани с Банката на Русия.

„ Министерството на финансите на Съединени американски щати разшири обсега на настоящите наказания, като включи в тях всички интервенции на Централната банка на Русия със злато “, се споделя в изказване на финансовото министерство. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР