На четвъртия месец след убийството на таксиметровия шофьор К. И.,

...
На четвъртия месец след убийството на таксиметровия шофьор К. И.,
Коментари Харесай

25 г. затвор за младежа, убил таксиметров шофьор край Разград

На четвъртия месец след убийството на таксиметровия водач К. И., осъществено на 27 февруари тази година, Окръжната прокуратура в Разград реализира дейно наказване от 25 години отнемане от независимост при непоколебим режим, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

До изговаряне на присъдата на Разградския областен съд през днешния ден се стигна, откакто 22-годишният С. П., който за 20 лв. извърши грабежа, а по-късно умъртви 63-годишния водач на такси, се призна за отговорен и изиска делото против него да се гледа при изискванията на кратко правосъдно разследване. Така подсъдимият избегна пожизнен затвор, колкото изиска в обвинителната си тирада представителят на обвиняването за осъщественото тежко закононарушение, прецизират от правосъдната институция. В последната си дума килърът изразил официално страдание за " постъпката " си и се извинил на присъстващите в залата близки на убития таксиметров водач.

На 27 февруари тази година С. П. наел таксиметровия автомобил, ръководен от К. И.. Два дни преди съдбовната среща таксиметровият водач навършил 63 години, а С. П. се върнал от Германия, където работел. След като проиграл на хазарт извоюваните в чужбина пари, 22-годишният мъж замислил да си набави средства по незаконен метод. Наел таксито и по пътя от Разград до село Дянково нанесъл шест удара в региона на шията на лидера. Един от ударите прерязал сънната артерия на 63-годишния мъж. За да не бъде оголен, С. П. извлачил тялото на водача от автомобила в гориста околност край пътя. Взел оборота от 20 лв., мобилния телефон и таблета на лидера.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР