На Червения площад Путин изпадна в оправдателен режим. Той си

...
На Червения площад Путин изпадна в оправдателен режим. Той си
Коментари Харесай

Иво Инджев: На Червения площад Путин изпадна в оправдателен режим

На Червения площад Путин изпадна в извинителен режим. Той си повтори мантрите и от самото начало се опитваше да убеди света, че не е имал различен избор, с изключение на да направи това. Абсолютно целият свят не приема този мотив. Това сподели в изявление за предаването „ Офанзива “ журналистът Иво Инджев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5286
Той разяснява и поръчките на Финландия и Швеция да се причислят към НАТО. 

" Никой народ и страна не взема решение да се причисли към НАТО, тъй като някой ги кара. Това е бягство под чадъра а сигурността ", изясни журналистът. Иджев подсети, че една от аргументите на Русия да нападне Украйна е точно нежеланието на Путин страната да се причисли към Северноатлантическия алианс. 

" Сега какво реализира? Двете стопански системи на тези две дребни по население страни се равняват на половината съветска стопанска система. Ето това реализира Путин ", акцентира Инджев.

Според него електоратите на " Възраждане " и новата партия на Стефан Янев - " Български напредък ", са сходни.  " Интересно е по какъв начин ще си разпределят електоратите, само че те ще се схванат между тях. Общото е преобладаващаа им обич, по отношение на Русия, включае Българска социалистическа партия. Когато избухна войната, Калфин сподели, че Путин е агресор, само че все пак си остава русофил. Явно тази болест е неизлечима при някои хора ", разяснява журналистът. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР