На брутална сцена става свидетел бившата лекоатлетка Ива Пранджева. На

...
На брутална сцена става свидетел бившата лекоатлетка Ива Пранджева. На
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Велосипедист бутна брутално възрастен човек на Гребната база! Пранджева ИЗРИГНА: НИЩОЖЕСТВОТО, Господ ще те накаже!

На брутална сцена става очевидец някогашната лекоатлетка Ива Пранджева. На Гребната база в Пловдив велосипедист удря възрастен човек, който безусловно се размазва на земята. Тя възмутена от случилото се, дава обещание да разбере кой е наглецът и написа във Facebook (публикуваме без редакторска намеса):

НИЩОЖЕСТВО,ти който тази заран карайки колелото си на гребната база,удари един безсилен човек зад врата,който ходеше по велоалеята и тъй като е на 88 години не чуваше селското ти крещене.Ако инцидентно този пост стигне до теб желая да знаеш,че индивида падна и неприятно се удари,потече му кръв от носа и се разплака от изродските ти отношение.Това,изроде можеше да бъде твоят татко и знай,че бог ще те накаже за постъпката ти.Избяга като един страхливец,вместо да се върнеш и да окажеш помощ. Познавам физиономията ти,защото постоянно те виждам на гребната и от през днешния ден нататък всякога като те срещам ще ти споделям какво мисля за теб и ще се постарая да схвана кой си и ще направя тази история обществено притежание само че този път с погрознялото ти име. “
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР