На база на какво г-н Борис Бонев да бъде подкрепен

...
На база на какво г-н Борис Бонев да бъде подкрепен
Коментари Харесай

Карлос Контрера посочи как Терзиев да отпуши разговорите за подкрепа в СОС

На база на какво господин Борис Бонев да бъде подсилен от мен като представител на Вътрешна македонска революционна организация? Кой от ваша (на ПП-ДБ и Секретен сътрудник – бел. ред.) страна води диалозите с политическите групи, с общинските съветници за политики? Кой ги води – господин Бонев ли, господин Терзиев ли и на каква база ще си съпоставяме политическите стратегии? Вашият дебелоглав ще ви изяде главата, тъй като съпротивата против Борис Бонев е огромна.

С тези думи единственият общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера се обърна към кмета на София и групата на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ и „ Спаси София “ при започване на днешното съвещание на СОС, на което би трябвало да се направи нов опит за избор на ръководител.

На съвещанието на Столичен общински съвет Васил Терзиев не участва. В хода му стана ясно, че кметът е в Министерство на съвещанието тази заран.

Според Контрера, в случай че Васил Терзиев желае да отпуши диалозите, първо би трябвало да ревизира визията си във връзка с това кой води договарянията за поддръжка в СОС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР