На българската армия ѝ липсва системното финансиране от гледна точка

...
На българската армия ѝ липсва системното финансиране от гледна точка
Коментари Харесай

Стефан Янев: След 2004 година българските политици решиха, че армията няма нужда от развитие

„ На българската войска ѝ липсва систематичното финансиране от позиция на развиване на качествата. Когато България бе призната в НАТО през 2004 година, българските политици взеха решение, че армията няма потребност да бъде развивана, тъй като груповата отбрана взема решение доста въпроси. “

Това съобщи някогашният длъжностен министър председател и водач на партията „ Български напредък “ Стефан Янев пред „ NOVA “ във връзка Деня на храбростта и празник на българската войска. Той поздрави мъжете и дамите в униформа , като им благодари за посветеността, с която служат на родината.

„ Армията дава опция да бъдеш част от тим, който взаимно извършва общи задания. Ако ние сме сигурни и съсредоточени и знаем какво желаеме от себе си като страна, тогава тя ще има приоритет. Ако погледнем другата страна на монетата, чисто политически и стопански по какъв начин се развива страната, не е чудно че армията е в такова положение “ , съобщи още Стефан Янев.

Той отхвърли да пояснява, който по-рано през днешния ден в речта си загатна , че „ една цитадела се завладява най-лесно от вътрешната страна “ , а аргументите за това са „ чуждопоклонство, подкупност, обезверяване и публичен ерес “ . Стефан Янев съобщи, че няма да знае коя страна съответно е визирал президентът, защото от дълго време не поддържа връзка с него толкоз постоянно.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР