На авторът на първата история за сезона Мартин Георгиев и

...
На авторът на първата история за сезона Мартин Георгиев и
Коментари Харесай

„Престъпление… без наказание?“ в „Темата на NOVA“

На създателят на първата история за сезона Мартин Георгиев и операторът Пламeн Иванов разкриват действителността на жестокото ликвидиране в сливенското село Сотиря и задават огромните въпроси за наказването след закононарушението.

Случаите като този с дребната Кристин стават всекидневие и като под индиго. Студентката от Велико Търново Вероника и телевизионната водеща Виктория Маринова имат сходна орис, а профилите на арестуваните и тяхното държание е идентично. Признание, бърз развой и… най-вече 30 години в пандиза. Това се обрисува и при случая със 7-годишното момиче от Сотиря.

Как се заобикаля доживотната присъда, може ли да се промени законодателството при случаи със полови насилници и решение ли е химичната кастрация?

Има светлина в тунела, само че нека не е от идващия отсреща трен. Дали ще има идващ случай на закононарушение без заслужено наказване? Вероятно въпросът е по-скоро – по кое време? Ситуацията в Сотиря наподобява на отворена Кутия на Пандора, която може да бъде затворена единствено в случай че се възвърне у хората възприятието за правдивост и най-много - сигурност.

Гледайте “ Престъпление… без наказване? “ в „ Темата на NOVA “ тази неделя, 8 септември, незабавно централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР