На автомобилния салон в Женева, който започва от 8 март,

...
На автомобилния салон в Женева, който започва от 8 март,
Коментари Харесай

Honda CR-V със 7 места и хибрид показват на Автосалона в Женева

На автомобилния салон в Женева, който стартира от 8 март, Honda показва европейската серийна версия на новото потомство на CR-V.

Дизайнът е изменен, калниците са придобили по-мускулести контури, капакът е с по-изразени форми. Светлините към този момент са с присъщата за моделната гама на Honda нова графика. Шасито е усъвършенствано, с цел да обезпечи извънреден комфорт и истински офроуд благоприятни условия.

Новото пето потомство CR-V е по-широко от предходното и е с удължена колесна база. Багажникът е станал по-дълбок и дъното му е с две вероятни позиции и обезпечава равна повърхнина за товареното на по-дълги предмети. Врата му към този момент се отваря безконтактно с крайник посредством така наречен система Hands-Free Action.

 Снимка 342750
Източник:

В модела са въведени всевъзможни умни решения, които да улесняват всекидневието ни като програмируема височина на отваряне на багажника, три благоприятни условия за метаморфоза на пространствата.

Моделът CR-V за първи път ще бъде предлаган и със 7 места, като тази опция е алтернатива. На третия ред в автомобила ще има задоволително място за краката на пасажерите както по ширина, по този начин и по височина, а 101-градусовият ъгъл на седалката обезпечава комфорт и при пътувания на далечни дистанции.

За първи път в Европа Honda ще предложи хибридната си технология в автомобил от категорията SUV. Новият CR-V ще бъде разполагаем с интелигентната система Multi Mode Drive (i-MMD), съчетаваща 2,0-литров i-VTEC бензинов мотор с цикъл на Atkinson и два електромотора, с цел да обезпечи действителна енергийна успеваемост и лесна управляемост.

 Снимка 342749
Източник:

1,5-литровият бензинов VTEC TURBO обезпечава впечатляващи динамични индикатори и водеща в класа спестовност на гориво. Мощността се подава през 6-степенна механична предавателна кутия или посредством усъвършенствана автоматизирана CVT.

И бензиновата, и хибридната версии са с предно предаване общоприетоо, само че и двете могат да бъдат поръчвани със система за задвижване и на четирите колела от ново потомство, която е с образован надзор в действително време (Real Time AWD with Intelligent Control System™). Клиренсът е повишен с 38 мм за всички версии до височина от 208 мм за бензиновия вид с четири задвижващи колела.

Първите доставки на Honda CR-V с новия силов елемент 1.5 VTEC TURBO стартират от есента на 2018 година, а хибридната версия идва от 2019 година, осведоми Auto Motor und Sport.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР