На Автомобилен салон София 2017 INFINITI ще отбележи премиерата на

...
На Автомобилен салон София 2017 INFINITI ще отбележи премиерата на
Коментари Харесай

Премиера за новия INFINITI Q50 на автосалона в София

На Автомобилен салон София 2017 INFINITI ще означи премиерата на новия състезателен седан Q50 - изцяло освежен и в крайник с най-модерните технологии за моделната година 2018. Усъвършенстваният състезателен седан се предлага с напълно новия мощен 3-литров бензинов V6 мотор с битурбо компресор и 405 к.с. Q50 се предлага и с усъвършенстваният бензиново-електрически хибрид на INFINITI, който е оборудван със системата Direct Response Hybrid®. Той комбинира 3,5-литров алуминиев V6 с двойни горни разпределителни валове с 24 клапана и компактна ламинирана литиево-йонна батерия с образован надзор на двата съединителя, съчетаващ един мотор и два съединителя. Благодарение на тази настройка, моторът може да бъде обособен от задвижващия елемент, когато е належащо, източникът на мощ за мотора и мотора могат да бъдат употребявани оптимално, осигурявайки по-икономично шофиране. V6 предлага 306 к.с. и 350 Нм въртящ миг, а усъвършенстваният електрически мотор с 50 kW обезпечава 68 к.с. и 270 Нм въртящ миг. Нетната мощ на хибридната система е 364 к.с., осигурявайки мощно ускоряване, разход на гориво от едвам 5,9 л/100 км и CO2 излъчвания от 139 година A интелигентната система за задвижване на всички колела обезпечава изключителна непоклатимост и надзор, без значение от атмосферните условия и качеството на настилката и е измежду желаните варианти от клиентите в България.

Новост е и второто потомство на системата за непосредствено адаптивно кормилно ръководство (Direct Adaptive Steering). Системата предлага и спомагателни варианти за персонализиране, употребявайки изцяло капацитета на Директното адаптивно кормилно ръководство, като дава на лидера опцията да избира равнището на сервоусилване и противоположна връзка според от персоналните си желания. Тя интензивно контролира съотношението на кормилото и усилието според от скоростта на автомобила и пътната конюнктура. При постепенно придвижване, да вземем за пример при шофиране в града или паркиране, системата е настроена за лесна маневреност. За да усъвършенства още повече чувството за кормилото при спортно шофиране, кормилното изпитание последователно се насища с високо странично ускоряване G в унисон с цялостното държание на автомобила.

Телематик услуги в допълнение на развиването на InTouch системата вкарва бъдещето на автомобилната съгласуваност. Освен това включва и функционалност " Stolen Vehicle Locator feature ", която може да помогне да се дефинира местоположението на автомобила и да помогнете на полицията да го възвърне. Друга функционалност, която предлага е Remote Door Lock, която разрешава да заключите автомобила си посредством мобилното приложение. А усъвършенствания I-ключ, разрешава автоматизирано различаване на лидера и до момента в който е в джоба на клиента, ще можете да заключи и отключи автомобила, както и да започва мотора.

На автосалона INFINITI ще покаже огромно многообразие от модели от настоящата си гама, в това число новия състезателен автомобил Q60. Той ще играе значима роля в световното развиване на марката и възобновява наличието му в сегмента на висококачествените спортни купета. Q60 към този момент може да се поръча в INFINITI център или онлайн.

Като новаторски бранд INFINITI е първият в страната, който ще предлага продажба на коли напълно онлайн. Клиентите ще могат да прегледат всички модели, да конфигурират стремежи автомобил и да получат цялостна информация за оборудването, след което да получат автомобила си пакетиран, без даже да стават от канапето. Иновативната опция се предлага на адрес, регистриран на кирилица: https://вижИНФИНИТИ.бг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР