На Асен Христофоров започнаха да лепят честитки на паркираните коли.

...
На Асен Христофоров започнаха да лепят честитки на паркираните коли.
Коментари Харесай

Честито на първите печеливши по 50 лв. в Кючука! Лепят честитки ВИДЕО

На Асен Христофоров започнаха да лепят честитки на паркираните коли. " Няма знак, само че пречат на придвижването ".

Така пловдивчанин изясни какво се случва в квартал Кючук Париж - един от най-разкопаните сега регион под тепетата, където казусът с паркирането се трансформира в същинска война.

И в този момент мненията на хората за акцията на полицията не са еднопосочни. Според едни няма съображение да лепят фишове, в случай, че няма знак за неразрешено паркирането. Според други обаче санкциите са наложителни, тъй като така и така придвижването в квартала е меко казано неуместно:

" Пречели " е казано, все едно в действителност не пречат. Откакто направиха новото блокче и нонстопа, е някакъв Див Запад да минеш... зелен светофар и блокирана лента, топ. Крайно, извънредно време беше! "

" Трябва да сме обединени! Да има първокласен градски превоз, да има паркоместа, ясно обозначителни табели и улеснения! Не зная за какво се нахвърляме върху санкциите, откакто нищо не е уредено? Нека има санкции, само че всичко друго да е съвършено или най-малко добре уредено! "



" Тричленно семейство сме с една кола, с която мъжът ми върви на работа в Асеновград. Тази заран усъмнахме със спукана гума и честитка?! Нито има къде да се паркира, нито е чак толкоз комплицирано 2 коли да се разминат на тази улица, която изобщо не е пригодена за градски превоз. "

" Че пречат, пречат. Но откакто няма знак, забраняващ паркиране и престой... какво тъкмо пишат съгласно теб и дали ще издържи в съда? "

" Тези санкции съда откри за невалидни, тъй че към този момент в Пловдив можеш безсистемно да спираш където си искаш и всички залепени санкции падат в съда. Баси страната "

" Като виждам, тези ги постанова полицията, съдът разгласи за противозаконни тези на общината ".

" В цивилизованите страни има закони, които ЗАДЪЛЖАВАТ ПРОЕКАНТИТЕ/ ИНВЕСТИТОРИТЕ/ да обезпечат най-малко едно место за паркиране на всеки апартамент!

" И тук, в Пловдив го има този закон и повярвайте ми, че се съблюдава от строителите, само че няма закон, който да накара хората да си купят местата за паркиране, които са издигнати към техния апартамент ".

" Жилищата се продават с паркомясто, а не настрана! 

" Не е належащо да има знак, има устав. "

" Това че пуснаха 3 линии на градския превоз по тази тясна улица, е казусът... "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР