На Арън Тейлър-Джонсън официално беше предложена възможността да изиграе Джеймс

...
На Арън Тейлър-Джонсън официално беше предложена възможността да изиграе Джеймс
Коментари Харесай

Ето кой ще бъде следващият агент 007, подписва договор тази седмица

На Арън Тейлър-Джонсън „ публично беше препоръчана опцията да изиграе Джеймс Бонд “, поставяйки завършек на месеците на спекулации по отношение на наследника на Даниел Крейг.



33-годишният артист към момента не е приел публично ролята, само че в случай че го направи, ще стане едвам седмият артист, който ще играе емблематичния английски скришен сътрудник от стартирането на франчайза през 1962 година

Скорошна анкета сподели, че Идрис Елба към момента е избор номер едно за ролята на публиката, макар че е на 51 години - възраст за претендент за Бонд - и към този момент се отхвърли от конкуренцията, с цел да се концентрира върху своята престъпна драма Лутър.

Но Арън, който е прочут с функциите си в Нощни животни, Kick-Ass, Nowhere Boy и Отмъстителите: Ерата на Ултрон, получи мечтаната роля, оповестява The Sun.

Източник сподели: " Бонд е работата на Арън, в случай че той пожелае да я одобри. Официалната оферта е на масата и те чакат отговор. "

„ Що се отнася до Eon, Арън ще подпише контракта си през идващите дни и те могат да стартират да се приготвят за огромното известие. “

MailOnline се свърза с представители на Арън за коментар.

В отговор на слуховете, че може да влезе в обувките на Бонд предходната седмица, Арън се прояви сдържано, като сподели на Numero: " Намирам за очарователно и прелестно, че хората ме виждат в тази роля. Приемам го като огромен комплимент. "

Започва да се занимава с актьорство като дете и е видял по какъв начин кариерата му се развива все по-силно, с три големи кино участия единствено тази година.

Арън ще играе ролята на известна екшън звезда, която изчезва в The Fall Guy, дружно с Райън Гослинг и Емили Блънт.

Освен това той ще се появи в горещо упования римейк на готическия хорър Nosferatu от 1922 година, режисиран от Робърт Егърс и включващ звезден актьорски състав, в това число Бил Скарсгард, Никълъс Холт, Лили-Роуз Деп и Уилем Дефо.

Но най-голямата идна роля на Арън ще го накара да се причисли още веднъж към вселената на супергероите, защото той ще играе основната роля в Крейвън Ловеца, петият филм от Вселената на Спайдърмен на Sony.

Той също по този начин е номиниран за две награди BAFTA и преди този момент завоюва премията за най-хубав поддържащ артист на Златен глобус за Нощни животни.

Името на звездата от Убийствен трен е в конкуренцията за Бонд от известно време, дружно с други кандидати от А-листа като Том Харди, Хенри Кавил и скорошният притежател на Оскар Килиан Мърфи.

През октомври предходната година Mail извънредно разкри, че Арън е „ единият, който би трябвало да победи “, с цел да поеме емблематичната роля, до момента в който режисьорът на Опенхаймер Кристофър Нолан имаше възможност да режисира идващия филм от франчайза.

Вътрешният ни човек сподели: „ Арън Тейлър-Джонсън сега е горещият любимец да влезе в емблематичната роля, той е първият избор на продуцентката Барбара Броколи – той е този, който би трябвало да победи. “

Те прибавиха за Кристофър: „ Той е извънредно заинтригуван да направи нещо доста друго с франчайза. Ако успее да реализира своето с продуцентите, значи е за това. “

По-рано беше обявено, че режисьорът, притежател на Оскар, е желал да режисира идващия филм за Бонд като част от епохата, която се развива по същия метод като истинския първоначален материал – нещо, което режисьорът Куентин Тарантино преди този момент е желал да направи с Казино Роял, само че е бил отхвърлен.

Въпреки това вътрешният човек добави: „ Дали идването на Нолан ще повлияе на избора на Арън Тейлър-Джонсън сега е сива зона – защото той е доста деликатен с кого работи. “

Кристофър е прочут с това, че непрекъснато употребява сходни актьорски сформира във филмите си, като работи с сътрудниците си, за които се приказва, че са звезди на Бонд, Том и Килиън, по голям брой филми, в това число Inception, Dunkirk и The Dark Knight Rises.

Кристофър работи с Арън по кино лентата Tenet от 2020 година, в който артистът играе боен пълководец Айвс.

Новината за предлагането на Арън да изиграе най-известния разузнавач в света идва, откакто почитателите гласоподаваха за това кого желаят в ролята.

Проучване на 2000 британци от Lottoland сподели, че Идрис излиза отпред с някои нетрадиционни избори, хвърлени в микса, като Емилия Кларк, Джеймс Нортън, Емили Блънт и Хелън Мирън.

Бонд е прочут с това, че трансформира тези, които играят 007, в световни суперзвезди и франчайзингът не се срами да назначава звезди от лявата зона, които да поемат ролята.

Покойният Шон Конъри, един от най-разпознаваемите Бондове, се е снимал единствено в поредност от телевизионни филми, когато приема ролята на титулярния английски разузнавач в " Д-р Но " от 1962 година, което го изстрелва към интернационалната популярност.

Но макар че Идрис беше най-хубавият избор, почитателите може да се окажат разочаровани, откакто артистът се отхвърли няколко пъти и даже се твърди, че е изложил лист с препоръчани имена за ролята на 007 вместо това.

Още през август 2022 година беше обявено, че той се е отдръпнал от „ години на диалози “ с кино шефове, с цел да поеме известната роля.

И през февруари 2023 година той настоя: „ Знаете ли, доста хора приказват за различен воин, който стартира с J и приключва с B, само че аз няма да бъда този човек. “

Продуцентът на Джеймс Бонд Барбара по-рано призна, че ще отнеме доста време, с цел да избере заместител 007 на Крейг.

Режисьорът настоя, че не е толкоз елементарно, едвам изберете артист, който да поеме емблематичната роля на " общителния " разузнавач.

Говорейки пред Variety, Барбара сподели: " Това е огромно решение. Това не е просто избор на роля. Става дума за изцяло преосмисляне накъде отиваме. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР