На 9 юни очакваме втория сезон на обичания сериал Големите

...
На 9 юни очакваме втория сезон на обичания сериал Големите
Коментари Харесай

„Петорката от Монтерей” сияе на премиерата на „Големите малки лъжи” 2

На 9 юни чакаме втория сезон на обичания сериал „ Големите дребни неистини ” (Big Little Lies) по HBO. Като „ петорката от Монтерей ” ще забележим още веднъж Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц, Лора Дърн, Шайлийн Уудли и Никол Кидман . Мерил Стрийп пък ще се превъплъти в майката на Пери – починалия воин на Александър Скарсгард.
 
Вторият сезон на Big Little Lies беше доказан от HBO в края на 2017 година, а след поредицата от триумфи (най-успешен и награждаван сериал) упованията са високи.
               

A post shared by (@reesewitherspoon) on Aug 1, 2018 at 5:26pm PDT

Изпълнителни продуценти на „ Големите дребни неистини ” 2 са самите Рийз Уидърспун и Никол Кидман, а режисьор на втория сезон е Андреа Анролд .
 
Героините Мадлин , Селест , Джейн , Бони и Рената са преследвани от виновност, до момента в който майката Мери Луиз Райт желае да разбере истината за гибелта на сина си.
 
Първоначално почитателите се притесняваха, че втори сезон може да скапе идеалното усещане от първите седем епизода. Но откакто продължението към този момент е реалност, а актрисите се събраха за премиерата му в Ню Йорк на 29 май, нетърпението е налице.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР