На 9 март 2018 г. Европейската народна партия заедно с

...
На 9 март 2018 г. Европейската народна партия заедно с
Коментари Харесай

ЕНП стартира от България инициативите на местно равнище за европейските избори

На 9 март 2018 година Европейската национална партия дружно с Политическа партия ГЕРБ ще слагат началото на самодейностите на локално ниво за европейските избори през 2019 година под мотото „ Европа стартира във Вашето село/град/регион “.

Това събощиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Като самодейност на локалните и районните водачи от ЕНП за връщане на доверието и увеличение на ангажираността по отношение на Европейски Съюз тя цели да подсигурява опцията на хората, живеещи в европейските градове и райони, да изразят своето мнение за Европа преди изборите за Европейски парламент през 2019 година

Откриването на самодейността ще се състои на 9.03.2018 година от 9:00 часа в София Тех Парк. Домакини на форума са министър-председателят на България и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, ръководителят на ЕНП Жозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, ръководител на групата на Европейската национална... към профила и ръководителят на групата на ЕНП в Европейския комитет на районите Михаел Шнайдер.

Сред главните представители на конференцията са:
• Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, ръководител на ПГ на ГЕРБ, заместник-председател на ГЕРБ;
• Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, кмет на София;
• Андрианоус Джаноу, ръководител на младежката организация на ЕНП;
• Дорис Пак, ръководител на ЕНП - дами, президент на института „ Робърт Шуман “;
• Вирджилио Фалко, ръководител на Европейски демократични студенти;
• Людовик Орбан, ръководител на Национално-либералната партия, Румъния;
• Доминик Шрот, Австрийска национална партия;
• Рафал Чарковски, Гражданска платформа, Полша, заместник-председател на ЕНП.

Модератор на форума ще бъде Дара Мърфи, заместник-председател на ЕНП и шеф на акцията по отношение на европейските избори през 2019 година Очаква се да участват над 400 локални кметове и районни политици, членове на ЕНП от Европейския парламент и Европейския комитет на районите, както и видни посетители от цяла Европа, които да поддържат самодейността.

Инициативата планува поредност от разговори на ЕНП на локално ниво във всички страни — членки на Европейски Съюз. Отзивите от тези прояви ще бъдат споделени с членовете на ЕНП в двете политически асамблеи на Европейски Съюз: Европейския парламент и Европейския комитет на районите, както и с водещия претендент на ЕНП за ръководител на Европейската комисия, за да се даде принос за идващия мандат на европейските институции.

Първият разговор на локално ниво на ЕНП ще се състои на 9 март. По време на дебата на тематика „ Европа стартира от София – Младежката вероятност и бъдещето на Европа “, жителите, живеещи и работещи в София, ще имат опцията да споделят своите визии за Европа. Диалогът ще се организира от 15:00 до 17:00 часа.

Сутринта на 9 март, ще се състои обособен спор на ЕНП на високо ниво на тематика „ Регионите и градовете, инвестиращи в образованието за подсилване на европейските полезности “, на който ще участва Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила, Европейски комисар, отговарящ за цифровата стопанска система и цифровото общество. Дебатът ще се организира от 9:20 до 10:20 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР