На 9 април Овните може да търсят приключения, Телецът да

...
На 9 април Овните може да търсят приключения, Телецът да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп

На 9 април Овните може да търсят завършения, Телецът да се отдаде на творчество, Близнаците да ръководят силата си, Ракът да прекарва качествено време с околните, Лъвът да комуникира дейно, Девата да разбие...

Овен (21 март - 19 април): Днес може да се окажете привлечени от авантюристичен действия. Не се колебайте да излезете от зоната си на комфорт и да изследвате нови места или прекарвания. Вашите обществени умения ще блеснат през днешния ден, тъй че не се опасявайте да поканите другари или членове на фамилията да се причислят към вас.

Телец (20 април - 20 май): Днес е идеалният ден за креативно изложение. Независимо дали става въпрос за изобразяване, писане или свирене на музикален инструмент, оставете въображението си да се развихри и оставете гения си да блесне. Вашите старания ще бъдат оценени от хората към вас, тъй че не се стеснявайте да споделите работата си.

Близнаци (21 май - 20 юни): Днес може да откриете, че имате повече сила от нормално. Използвайте тази спомагателна мощ, с цел да свършите задания, които сте отлагали, или да започнете нови планове. Бъдете деликатни обаче да не прекалявате с напъните си, защото това може да докара до прегаряне.

Рак (21 юни - 22 юли): Днес е добър ден за превозване на качествено време с обичаните хора. Организирайте събиране с близки другари или семейство или просто отделете малко време, с цел да се свържете с тях посредством телефонно позвъняване или видео чат. Споделянето на вашите мисли и усеща ще укрепи връзките ви и ще сътвори мемоари, които ще останат за цялостен живот.

Лъв (23 юли - 22 август): Днес може да срещнете провокации в връзката с другите. Важно е да запазите самообладание и да избягвате да вършиме прибързани изводи. Слушайте деликатно какво споделят другите и се пробвайте да разберете тяхната позиция, преди да отговорите.

Дева (23 август - 22 септември): Днес може да почувствате напън да извършите всички задания в листата си. Вместо да се пробвате да свършите всичко едновременно, разделете дилемите на управляеми елементи и отпразнувайте дребните победи по пътя. Не забравяйте, че е добре да поискате помощ, когато имате потребност от нея.

Везни (23 септември - 22 октомври): Днес може да се наложи да вземете значимо решение. Претеглете плюсовете и минусите и потърсете съвет от доверени другари или членове на фамилията, в случай че е належащо. В последна сметка ще знаете, че сте взели най-хубавото решение въз основа на наличната информация.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): Днес може да откриете, че сте привлечени от тайнствен или завладяващ човек. Докато флиртувате и изследвате взаимните си ползи, не забравяйте да поддържате здравословни граници и да почитате потребностите и възприятията на другия човек.

Стрелец (22 ноември - 21 декември): Днес може да получите непредвидена опция за пътешестване или премеждие. Независимо дали става дума за малко пътешестване до ново място или опитване на нещо вълнуващо във вашия регион, прегърнете опцията да разширите хоризонтите си и да създадете незабравими мемоари.

Козирог (22 декември - 19 януари): Днес може да се сблъскате с провокации в професионалната област. Запазете успокоение и се фокусирайте върху намирането на решения, вместо да се занимавате с казуса. Вашите умения и увереност ще ви оказват помощ да преодолеете всяко затруднение, което стои на пътя ви.

Водолей (20 януари - 18 февруари): Днес може да се окаже, че размишлявате върху предишното си и научените уроци. Използвайте тези прозрения, с цел да насочите бъдещето си и да вземете по-добри решения. Не забравяйте, че всеки опит, добър или неприятен, ви е оказал помощ да станете индивида, който сте през днешния ден.

Риби (19 февруари - 20 март): Днес може да се почувствате прочувствено претрупани. Дайте си позволение да изразите възприятията си и да потърсите поддръжка от другари, семейство или терапевт, в случай че е належащо. Грижата за психологичното ви здраве е също толкоз значима, колкото и физическото ви здраве.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР