На 81-годишна възраст почина хирургът и бивш депутат д-р Димитър

...
На 81-годишна възраст почина хирургът и бивш депутат д-р Димитър
Коментари Харесай

Почина хирургът и бивш депутат д-р Димитър Игнатов

На 81-годишна възраст умря хирургът и някогашен народен представител доктор Димитър Игнатов.

Д-р Игнатов бе един от основателите за възобновяване на Българския лекарски съюз и негов ръководител от 1992 година, който остана отпред на съсловната организация в продължение на 10 години.

„С голяма болежка и огорчение посрещнахме новината за гибелта на нашия сътрудник. Напусна ни извънреден доктор, човек и деятел. Човек с необятна душа и сърце, който постоянно е отстоявал ползите на лекарското съсловие, с ясното разбиране, че са ползи на цялото общество!. Отдадеността, човечността и любовта му към съсловието остават трайна диря в нашето схващане и ще продължат да бъдат образец за нас! Мъката е непреодолима, а загубата е на цялото общество! Нито той, нито делото му ще бъдат забравени!“, пишат от БЛС.

Новината удостовери и неговият шурей – журналистът Марио Гаврилов, в обществените мрежи:

„Отиде си моят тъст доктор Димитър Игнатов. Мемо. Виртуозен хирург, политик със лична физиономия, най-хубавия тъст на света. Моят. Благодаря ти за политическите разногласия, за грижите, за неповторимите манджи, за любовта, за страстите и пристрастеността. Ще те запомня вечно пъстър и несравним. Сбогом, Мемо!“.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР